Ako vam je dosta nemaštovitih i uobičajenih darova i želite nekome pokloniti zanimljiv "poklon s pričom" - onda je Dobri buvljak pravo mjesto za vas. Od 600-tinjak različitih predmeta, svatko će pronaći nešto za sebe. A ono što kupite, ove godine ćete moći umotati u sjajni uuuu-krasni papir iz Boškove radionice. Neka svi znaju da ste se ove godine ekstra potrudili.

Neka prosinac bude mjesec darivanja, ali i doniranja. Nemojte čekati zadnji dan, još danas posjetite www.dobribuvljak.com pronađite svoje božićne darove ili darujte stvari koje vam više ne trebaju.

Dobri buvljak humanitarni je online buvljak koji djeluje po jednostavnom principu: 'donatori' se rješavaju dobrih ali nepotrebnih stvari a ‘kupci’ dolaze do stvari/usluga koje su im potrebne. Ali, umjesto klasičnog oblika plaćanja prodavaču, iznos kupac transparentno uplaćuje udruzi po vlastitom izboru i na taj način podupire njen rad. Dobri buvljak tako postaje mjesto na kojem i 'donatori' i 'kupci' čine dobro djelo pomažući udrugama koje tako dobivaju sredstva za ostvarivanje svojih ciljeva, ali i sami osjećaju direktnu korist od svog angažmana.

Dobri buvljak do sada je pomogao 120 različitih udruga te za njihov rad prikupio gotovo 55,000 kn!