Ni jako sunce, ni dosadni komarci nisu uspjeli oneraspoložiti veselu ekipu okupljenu u SOS Dječjem selu Lekenik. Vruće ljetno prijepodne djeci, mamama, tetama, i ostalim djelatnicima SOS Dječjeg sela Lekenik uljepšali su uvijek dragi gosti i partneri iz Mazde Hrvatska.

Ovoga puta povod je bio primopredaja nove 'ljepotice' iz linije gradskih automobila - Mazde 2. Naime, vjerni partneri SOS dječjeg sela Hrvatska, čelni ljudi iz Mazde, Mobilnom timu SOS Dječjeg sela Hrvatska, koji djeluje na području Sisačko-moslavačke županije, ustupili su auto na korištenje punih godinu dana. Tim je potezom Mazda učinila još jedno humano djelo i omogućila da, u okviru programa 'Brižan dom za svako dijete', pomoć stigne na pravu adresu – onim obiteljima kojima je to najpotrebnije.

djeca-iz-sos-djecjeg-sela-lekenik-oslikala-mazdu-2

Ključeve je direktoru SOS Dječjeg sela Hrvatska, Mariju Čoviću uručila generalna direktorica Mazda Motor Croatia d.o.o., Renata Jagetić.

Djevojke iz 'Mobilnog tima' oduševljene su svojim novim 'limenim ljubimcem', koji, osim što je siguran na cesti i ugodan za vožnju, izgleda fantastično. Za originalan izgled Mazde 2 pobrinula su se djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik koja su 'oslikala' vozilo i potrudila se da ga baš svatko na cesti primijeti.

djeca-iz-sos-djecjeg-sela-lekenik-oslikala-mazdu-2

Tekst i foto: SOS Dječje selo Hrvatska