Kreativni natječaj pokrenuli su tvrtka Opel, rock bend Vatra i vodeći lifestyle magazin Storyook te potvrdili odličnu sinergiju koja se odrazila ne samo na čitatelje nego i na djecu

Unatoč tome što djeca formalno ne mogu sudjelovati u natječaju zbog njihovog velikog interesa da se kreativno izraze na temu Vatreni Movano koordinatorica za odnose s javnošću SOS Dječjeg sela Lekenik gospođa Neža Šiptar odlučila nam je poslati radove te prenijeti djelić atmosfere koja je vladala prilikom kreativnog izražavanja.

Tijekom crtanja djeca su izrazila želju da im se puste pjesme rock benda Vatra kako bi se mogli bolje inspirirati, a da su istinski fanovi benda dovoljno je istaknuti da znaju gotove sve riječi pjesama. Čak je na jednom od crteža istaknut broj 14 koji je dio teksta jedne od pjesama benda Vatra. Djevojčice Kristina i Josipa oduševljene su idejom da dobiju autogram članova benda, a dječaci Marin i Davor veliki su ljubitelji rocka, kao i automobila. Kristina je veliki borac za pravdu i trenira nogomet, dok je Josipa nježna i mila, prava mala glumica.

Dječaci Davor i Marin veliki su talenti za crtanje te puni pozitivne energije što potvrđuju i njihovi radovi. Istinski oduševljena kreativnim natječajem „Vatreni Movano“ djeca su uživala prilikom kreativnog stvaranja te poslala veliki pozdrav rock bendu Vatra, tvrtki Opel te redakciji Storybooka istaknula je gospođa Neža Šiptar. Vjerujemo da će i vas dirnuti ovi prekrasni radovi djece iz SOS Dječjeg sela Lekenik te vam uljepšati dan baš kao i nama.

Tekst i foto: promo