Svakoga čovjeka uz djetinjstvo vežu omiljene dječje pjesmice uz koje je odrastao. Klinci novog tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album „Kad si sretan“ i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog Jacquesa Houdeka. Kad je sa svojom ekipom prije deset godina stvarao ovaj album, vjerojatno nije mogao ni zamisliti kakav će uspjeh postići.

Iako su oni mališani koji su odrastali uz Jacquesov album „Kad si sretan“ danas već pred završetkom osnovne ili srednje škole, zasigurno ih već sam spomen albuma asocira na nešto sretnije, bezbrižne dane ranoga djetinjstva. U bezvremenskim hitovima za djecu: „Nije lako bubamarcu“, „Zeko i potočić“, „Kad si sretan“, „Kad se male ruke slože“... i današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati.

I nakon deset godina album „Kad si sretan“ još uvijek je najprodavaniji album za djecu novog tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu.

U nedjelju, 18. prosinca 2016. u 10 sati očekuje vas jedinstveni glazbeni doživljaj za mališane, ali i njihove roditelje.

Kako do besplatnih ulaznica?

Darujemo vam dvije ulaznice za ovaj koncert. Kao i obično najbrži roditelj koji se prijavi na naš mail: urednistvo@roditelji.hrsa svojim podacima (i broj mob) osvaja dvije ulaznice, zato je dobro redovito nas pratiti, i na Facebook stranici gdje također objavljujemo najave za darivanje ulaznica.

Dobitnik dviju ulaznica je Boris Mičuda. Čestitamo! Detalje vam šaljemo na mejl.

Tekst i foto: promo