U suradnji s brandom personaliziranih proizvoda za djecu i odrasle Little Miss Puu iz Zagreba organizirali smo malu nagradnu igru! Brand je osmislila jedna kreativna ekonomistica i majka dvoje djece čiji su originalni personalizirani predmeti od drva namijenjeni svima, od najmlađih do najstarijih uzrasta, a koji ostaju trajna uspomena na najvažnije trenutke u životu.

Dostupni na Facebook profilu Little Miss Puu, nude mogućnost personaliziranja raznih artikala, a za najkreativca posjetitelja našeg portala, izradit će jednu baš po njegovoj želji. Cijena pojedine kocke je inače 150 kn.

Vaš je zadatak da na mail: hello@littlemisspuu.com pošaljete jednu od svojih najdražih ljubavnih inspirativnih izreka na hrvatskom ili engleskom jeziku s vlastitim podacima, a najoriginalniju nagrađujemo kockom po izboru. Kocke su i uspomena i personalizirani dan. Mogu biti za dijete (s datumom i vremenom rođenja), za zaljubljene parove (s datumom upoznavanja/vjenčanja, njihovim inicijalima i stihovima najdraže pjesme), idealan su poklon za vjenčanja, ali i rođendane, krstitke i sl. Mejlove s prijedlozima šaljite do 25. kolovoza 2016. nakon čega objavljujemo dobitnicu/dobitnika.

Dobitnica personalizirane kocke je Katija Ferri iz Trpnja. Čestitamo!

darujemo-personaliziranu-drvenu-kocku-s-natpisom-po-zelji

Tekst: roditelji.hr

Foto: Little Miss Puu