Istraži, otkrivaj i eksperimentiraj u svijetu znanosti je knjiga namijenjena djeci već od sedam godina starosti, ali kojoj će se djeca vraćati čak i kad naprave sve aktivnosti koje su u njoj opisane!

Nadahnuti znanstvenicima, nevjerojatnim otkrićima i iznenađujućim izumima – otkrijte fascinantan svijet znanosti. Riješite zagonetke i labirinte, eksperimentirajte i putem se zabavite uz brojne pokuse. Jednostavnim pokusima, koje svatko može izvesti priborom dostupnim u svakom domu, potiču se prirođene stvaralačke i istraživačke sposobnosti djece, kao i odraslih.

Neke od tema koje se proučavaju su: svjetlosni trikovi, statički elektricitet, gravitacija, znanost o raketama, kemija u kuhinji, test kiselosti, živi pijesak, vremenska prognoza, znanost o ljudskom tijelu i puno drugih sjajnih stvari. Znanost je jako daleko od ičega dosadnog i neshvatljivog, provjerite!

Autorica: Anna Claybourne

Izdavač: Školska knjiga

Cijena: 99 kn

darujemo-novu-knjigu-pokusa-za-najmlade-istrazivace-znanstvenike

Prva čitateljica koja nam se sa svojim podacima prijavi na urednistvo@roditelji.hr uz naziv mejla "Istraži, otkrivaj i eksperimentiraj" osvojite će ovaj sjajan priručnik za djecu koja žele naučiti i saznati više i to na praktičnim i zabavnim primjerima. Uvjet je da ništa nije osvojeno u posljednjih nekoliko mjeseci :)

Tekst: I.T.

Foto: Školska knjiga