Kada je dijete darovito to je kao da u jednom djetetu postoji nekoliko djece različita uzrasta. Tako će možda četverogodišnjak čitati kao sedmogodišnjak, ali trenutak poslije plakati kao dvogodišnjak, jer nije mogao prvi na tobogan. Na besplatnom webinaru centra Proventus Darovitost i izazovi darovitosti koji će se održati u petak 27. 09. 2019. razgovarat će se o ovakvim i sličnim primjerima koji će detaljnije biti objašnjeni na edukaciji Darovita djeca - prepoznavanje, razumijevanje, usmjeravanje unutarnjeg svijeta darovite djece.

Prijave na webinar koji se održava 27. rujna od 15 do 15.30 sati putem sljedeće poveznice.

Četvrtkom u Proventusu

Od ove školske godine Centar Proventus ponovno pokreće program „Četvrtkom u Proventusu“ u sklopu kojeg će se održavati radionice i webinari za roditelje, stručnjake koji rade s djecom te će biti pokrivene i teme koje će se ticati šireg građanstva poput tema o partnerskim odnosima ili nošenja s vlastitom anksioznosti.

Prva radionica „Tko si ti? Tko sam ja? Hajmo se upoznati“ održat će se u četvrtak

26. 9. 2019. od 19.00 do 21.00 i bavit će se karakteristikama temperamenta - djeteta i roditelja te kako kombinacija sličnosti ili razlika u temperamentu može otežati ili olakšati odnos.

Voditeljica radionice je Tea Knežević, mag. psihologije, praktičarka transakcijske analize, registrirana terapeutkinja igrom (RPT)

Tekst: press

Foto: Unsplash