Za nedjelju 25. studenoga magazin Story priprema posebnu predbožićnu čaroliju. U velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će neka od najpopularnijih imena hrvatske estrade kao što su Jacques Houdek, Mia Dimšić, Ivana Kindl, Domenica, Bojan Jambrošić te mladi pjevač Endi, a u suradnji s anđeoskim glasovima dječjih zborova Zagrebačkih anđela te Zagrepčanki i dečki, Kikića, Genijalaca i Medenjaka koji će na poseban način iznijeti pjesme naše mladosti, dječje hitove koje pamte sve generacije. Posebno se priprema i nastup najdražeg dječjeg mađioničara Luke Vidovića koji će svojim trikovima zabaviti sve prisutne.

Ovaj koncert donatorskog je karaktera, jer će se dio od prodanih ulaznica donirati udruzi Hrabri telefon, kako bi nastavili ostvarivati važan cilj, a to je uspješnije pružanje usluga savjetovanja djece, mladih, ali i roditelja u Hrvatskoj. Ujedno to će biti i prigoda da Hrabri telefon predstavi novi način komuniciranja sa svojim korisnicima – putem Viber Communityja, te će po prvi put u Hrvatskoj biti moguće donirati putem Vibera.

Osim što će se odvajati dio prihoda od prodaje ulaznica, donirati Udrugu možete i direktno, jednostavno sa svojim pametnim telefonom skenirajnjem QR koda kojeg ćete pronaći u aktualnom primjerku magazina Story ili posjetom na www.hrabritelefon.hr te slijedeći naznačene korake za uplatu donacije, kao i direktnom uplatom na žiro račun Hrabrog telefona (HR3624840081100690711) uz opis plaćanja „Donacija“.

Ulaznice za koncert možete kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijeni od 70 i 90 kuna. Prisjetite se svog djetinjstva, pokažite svojim najmlađima kako se raduje i veseli, a pri tom i pomaže potrebitima.

Karte možete potražiti na sljedećoj poveznici.

Više informacija o samom koncertu pratite na www.story.hr i u tjedniku Story.

christmas-story-zvijezde-za-djecu

Tekst i foto: promo