NIVEA – kreativni natječaj za djecu

Bila jednom jedna krema koja je kožu činila prekrasnom, koja je bila simbol nježnosti, koja je štitila i koja je imala posebno mjesto u našim srcima... A sad je i možete osvojiti u 4 različita dizajna i pripadajuće priče!

NIVEA krema doista je čudesna. Svestrana i puna skrivenih talenata. Njen aktivni sastojak Eucerit bio je prvi sastojak koji je omogućio da se voda i ulje povežu u stabilnu kremastu bazu, prvu emulziju bez konzervansa. Dio čarolije NIVEA kreme je i njen miris koji utjelovljuje svježinu bergamota, naranče, lavande, ruže i jorgovana te đurđice. Taj poseban miris priziva nam lijepe uspomene iz djetinjstva. Tijekom djetinjstva i odrastanja jedan od najbliskijih i najnježnijih trenutaka onaj je između roditelja i djeteta prije spavanja. Ključan dio ovog trenutka priča je koju roditelj priča djetetu, priča koja ih oboje vodi u čaroban i predivan svijet. Kroz njih, roditelji uče djecu različitim životnim vrijednostima u okruženju ispunjenom zabavom.

Ove godine NIVEA s ponosom predstavlja jedinstvenu kolekciju limitiranog izdanja limenki NIVEA kreme s predivnim ilustracijama koje prate posebno osmišljene priče za djecu dostupne u obliku knjižica te na web stranici www.nivea.hr/price.
Za razvoj NIVEA priča zaslužni su: dječji pisac Udo Weigelt koji na poseban način kombinira edukativne bajke s uzbudljivim avanturama te ilustratorica Joelle Tourlonias koja je čarobne likove pretvorila u stvarnost.
Priče će od 1. travnja biti dostupne online, a u odabranim prodavaonicama bit će dostupne u obliku knjižice uz svaku kremu.

Junaci NIVEA priča su:

Nivea

Glavni likovi u pričama uključuju malog Luku i njegovu sestru Miju te njihovu igračku Zeca. Tu je i mala nestašna Vila koja je uvijek spremna za avanture. Priče su inspirirane stvarnim životnim situacijama, ali su kreativno pretvorene u priče s kojima se djeca od najmanje dvije godine starosti mogu poistovjetiti.

Kolekcija uključuje sljedeće priče (potražite ih na www.nivea.hr/price)

LUKINA AVANTURA NA PLANINI JASTUKA

Zec nestaje u Jastuk-planini i Luka ga mora spasiti. Nakon što je na nos stavio točkicu čarobne kreme, Luka kreće u avanturu kako bi spasio Zeca.

NIVEA Creme_Luka_planina jastuka

MIA I IZGUBLJENI ČAROBNI ŠTAPIĆ

Mia i Zec nakon oluje pronalaze pokislu Vilu. Pomažu joj se osušiti, a nakon što joj na nos stave točkicu čarobne kreme, pomažu joj pronaći čarobni štapić koji je vjetar otpuhao u mišju rupu.

NIVEA Creme_Mia i Vila 2

LUKA NA SKAKAONICI

Luka se suočava sa svojim velikim strahom: skok s daske visine 3 metra. Opremljen čarobnom kremom, on skače s daske i uskače u potpuno novi svijet.

NIVEA Creme_Luka_in_water2

MIA I VILA NA PUTU OKO SVIJETA

Mia i Vila kreću na čarobno putovanje oko svijeta u svom posebno dizajniranom avionu od kartonske kutije. Uzbudljiva pustolovina vodi ih do deva u pustinji, pingvina na snijegom pokrivenim planinama i dupina u morskim dubinama.

NIVEA Creme_Mia na putovanju_Front

MIA, LUKA I ZEČJA GROZNICA

Cijelu kuću zahvatila je prehlada i visoka temperatura i čini se da je Zec sljedeća žrtva. Zabundan u topli šal i s kremom na nosu, Zec se neočekivano brzo oporavlja!

NIVEA_Zec

NIVEA krema neizostavni je klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože broj 1. Pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku. Ključan sastojak njezine djelotvornosti je Eucerit, emulgator koji brine da njegujući lipidi djeluju protiv isušivanja pružajući koži pouzdanu njegu.

Posebno izdanje NIVEA kreme bit će dostupno od travnja do srpnja 2015.

Kreativni natječaj za najmlađe

NIVEA nagrađuje tri najkreativnija dječja crteža likova iz ovih priča i mlade autore daruje s 3 poklon paketa u kojima se nalaze po 4 kreme s pripadajućim pričama u obliku knjižice.
Neka vaši klinci nacrtaju likove iz NIVEA priča – Luku, Vilu, Miju ili Zeca. Zatim neka roditelji koji su u mogućnosti crtež skeniraju i pošalju ga s osobnim podacima i kontaktom (navedite i ime i prezime autora crteža te koliko godina ima) na e-mail: info@dialog-komunikacije.hr s naznakom (subject) “Za NIVEA kreativni natjecaj”. Crtež možete i fotografirati te kao fotografiju poslati na navedeni e-mail ili originalni crtež pošaljite poštom na adresu Šoštarićeva 10, 10000 Zagreb do petka 3. travnja 2015. a dobitnike ćemo objaviti na portalu 8. travnja!

Tekst i foto: Dialog komunikacije; roditelji.hr

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Osvojite poklon-bon i odjenite dijete od glave do pete

Sjajna je prilika da vi i vaša prijateljica…

Festival bajki 2017.

U dvorištu Waldorfske škole u Zagrebu (Jakuševačka 6)…

U magičnom svijetu igračaka

Osim što pažljivim odabirom igračaka i igara činimo…

Pročitajte i:

dijete u kućnoj izolaciji zbog epidemije koronavirusa

Novi apel ministra Beroša oko koronavirusa: 'Moramo biti sumnjičavi...'

Poslana je i snažna poruka o zaštiti ljudi koji u ovim teškim okolnostima dodatno trpe…

trudnica umrla od koronavirusa tijekom porođaja u bolnici

Tijekom porođaja umrla trudnica zaražena koronavirusom

Nesretna žena prva je žrtva koronavirusa među trudnicama. Beba je, srećom, spašena, no u bolnici…

koronavirus

Alemka Markotić: "Sada je valjda svima jasno da nitko nije imun na koronavirus!"

U Zagrebu od koronavirusa umro muškarac rođen 1974. godine, koji nije bolovao od niti jedne…

franka batelić i sin viktor

Sada je sreća potpuna u obitelji Ćorluka! I oni su jači od koronavirusa

Pjevačica Franka Batelić Iz Zagreba je s malenim Viktorom otišla u rodnu Istru, dok se…