stipendije za ucenike

Budi i ti učenik srednje škole i stipendist Zaklade ‘Vaše znanje – naša budućnost’

Olival je ove godine odlučio dati stipendiju učenicima srednjih škola i trenutno provodi natječaj za dodjelu istih kroz Zakladu „Vaše znanje – naša budućnost“. Pogledajte uvjete natječaja i možda će i vaše dijete imati sreću i postati stipendist ove Zaklade...

Osnutkom Zaklade “Vaše znanje - naša budućnost”, posvećene stipendiranju učenika strukovnih srednjih škola kemijskog, farmaceutskog ili prehrambeno-tehnološkog usmjerenja tvrtka Olival čini možda malen, ali konkretan korak u rješavanju gorućih pitanja u našoj zemlji.

Stipendije za mlade nade

Financijskom potporom kroz školsku godinu 2019./2020. Olival mladima želi osigurati podršku na jednoj od najvažnijih prekretnica u životu - razdoblju u kojem završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje i kreću ozbiljnije promišljati o budućnosti.

Osjećaj napretka, samorazvoja, stjecanja relevantnih znanja, određene sigurnosti, pa i motivacija općenito ključni su čimbenici na početku svačije karijere, naročito uzmemo li u obzir to da učenici, naše mlade nade i budući zaposlenici hrvatskih tvrtki, ipak sve češće postaju dio iseljeničke statistike.

Cilj ove stipendije je potaknuti i jačanje zanimanja koja pružaju temeljna i ključna znanja za kvalitetan rad u proizvodnim procesima rastuće i sve perspektivnije kozmetičke industrije.

Više o Natječaju za dodjelu stipendija Zaklade “Vaše znanje - naša budućnost” . Natječaj je otvoren od 1. do 30. listopada 2019. godine.

Tekst i foto: press

Tagovi: ,

Pročitajte i:

Belma Džomba proslavila 4. rođendan svoje male princeze

Izvor: Story.hr IZVOR: STORY Iako je 34-godišnja Belma Džomba zbog pandemije izgubila posao, supruga bivšeg…

Usvojili dijete s autizmom pa ga nakon tri godine vratili

Izvor: Story.hr Američka youtuberica, Myka Stauffer, koju na spomenutoj platformi prati preko 700 tisuća ljudi,…

Kako je prošao prvi dan povratka u školu? "Super, tata!"

Sat pokazuje 7:36. Dolazim sa sinom pred školu, dogovor s učiteljicom je "nalazimo se na…

pripreme djece za polazak u prvi razred osnovne škole

U školama počinju testiranja za prvašiće

Iako je ranije bilo najavljeno da ove godine neće biti testiranja u školama, budući prvašići…