Tako će svi posjetitelji, uz gastronomsku ponudu, moći uživati i u nastupu brojnih glazbenih zvijezda. Jelena Žnidarić Zsa Zsa, Antonela Đinđić – Nela, Marko Kutlić, Jure Brkljača i David Temelkov, imena su koja će začiniti već bogat program Okusa Europe.

Mladi zadarski kantautor Jure Brkljača, jedna od zvijezda showa "The Voice", oduševit će vas još jednom singlovima "Druga strana", "Pristani na sve", "Ona me vuče" i "Što osjećaš".

Od prvog njegovog samostalnog singla, koji je u prvim tjednima emitiranja zauzeo treće mjesto nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40, Marko Kutlić se istaknuo kao vrstan pjevač pa vjerujemo da ćete uživati u njegovim hitovima na Europskom trgu.

Glazbenik David Temelkov već je poznat po pravim glazbenim poslasticama pa će svi oni koji se budu našli na Europskom trgu uživati u hitovima poput "Bila je bolja" i "Dišem za nas".

Iznimno talentirane glazbenice, pjevačice Zsa Zsa i Antonela Đinđić – Nela, po svemu su nevjerojatne umjetnice. Višestruko nagrađivana Varaždinka, naša Zsa Zsa, osvojila je već srca mnogih, a njezina kolegica, Antonela Đinđić – Nela, zvijezda "The Voicea", oduševila nas je pjesmama "Netko kao ti", "Vrijeme je" i "Poslije kiše" te aktualnim duetom s Markom Kutlićem u pjesmi "U zagrljaju spašeni".

Preostaje vam samo da 11. svibnja dođete na Europski trg i pridružite se proslavi Dana Europe od 10 sati!

Tekst i foto: press