U zagrebačkom restoranu Lido održala se jos jedna u nizu donacijskih BlessFood – Večera s porukom pod pokroviteljstvom Jamnice. Ulogu domaćina ovaj su put prihvatili glazbenici Lana Jurčević i Luka Nižetić, a novac od prodanih karata odlučili su donirati zagrebačkom Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj kako bi pomogli u opremanju Majčinskog odjela koji zbrinjava mlade trudnice i majke s novorođenčadi te im pruža stručnu i materijalnu pomoć.

Lana i Luka pokazali su se izvanrednim domaćinima te su se na oduševljenje brojnih gostiju i sami angažirali u posluživanju gastronomskih delicija u tri slijeda. Posebna večera veselih glazbenika potrajala je dugo u noć, a gosti i domaćini proveli su predivnu večer humanitarnog karaktera uz vrsne delicije - tatarski biftek, mousse od guščje jetre, krem juha od rikule, teleća tagliata te čokoladni ragu s narančom samo su dio menija koji su Lana i Luka odabrali za svoje goste.

blessfood-vecera-s-porukom-koja-iskazuje-humanost

Humanost je najvažnija

Lana i Luka su svoje goste posebno razveselili veselim fotografiranjem kako bi im zahvalili što su bili dijelom njihove Večere s porukom te kako bi imali trajnu uspomenu na divno provedenu noć na zagrebačkom Jarunu.

Cilj projekta Blessfood – Večera s porukom je iskazivanje humanitosti tijekom cijele godine, za one kojima je pomoć najpotrebnija. Sinergijom domaćina kao javne osobe, gostiju, prijatelja i poslovnih partnera, te vrhunske gastronomije najboljih hrvatskih restorana, potiče se kultura druženja, humanitarnog djelovanja i uživanja u društvu prijatelja na Večerama s porukom.

Svi koji se žele pridružiti nacionalnom donacijskom projektu Blessfood – Večera s porukom svoje ulaznice mogu osigurati na internetskoj stranici www.entrio.hr a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stanici Blessfood - Večera s porukom

Tekst i foto: promo