Časopis Story u zimsko vrijeme donosi poslasticu za sve čitatelje od 24. siječnja na svim kioscima. Story & Pickbox vas vode u svijet preko tisuće sati prevedenih hit-serija, filmova i najvećeg izbora Disneyjevih klasika. Odmorite se u atmosferi toplog doma i uživajte ove zime u besplatnom, neograničenom gledanju serija i crtića mjesec dana. Jedini uvjet za gledanje Pickbox sadržaja je internetska veza, a možete ga gledati na Android i iOS pametnim telefonima, tabletima, računalima te na Samsung i LG Smart TV-ima.

Sadržaj koji Pickbox nabavlja prati svjetske trendove, a cilj je tržištu predstaviti serije koje se ne mogu gledati u standardnoj ponudi televizijskih serija i drugih platformi. Posebna pogodnost su i „hotovi“, odnosno serije koje se prikazuju tek nekoliko sati nakon njihove svjetske premijere. Trenutni hotovi na Pickboxu su peta sezona Vikinga, šesta sezona Nashvillea i sedma sezonaSkandala. Uz hotove, tu su i apsolutni klasici koji su redovito najpopularniji sadržaj: Uvod u anatomiju, Vraške sluškinje, Ulov…

Za djecu, tu su Disney klasici koji su popularni danas (Wall-E, Potraga za Nemom, Nebesa, Juhu-hu, Žuta minuta…), ali i uz koje su njihovi roditelji odrastali (Aladin, Trnoružica, Medvjedić Winnie…).

Bitno je što kažu i korisnici, pa je tako Pickbox u svoju ponudu uvrstio i skandinavske noir serije te pojačao općenitu ponudu europske produkcije koja nimalo ne zaostaje za američkom: Tunel, Državni neprijatelj, Wallander i Rebecka Martinsson samo su neke od odličnih serija.

Pickbox račun možete podijeliti sa svojim prijateljima ili obitelji te ga gledati na više uređaja istovremeno u HD-u. Pickbox ne sadrži reklame i ugovornu obavezu, a sav sadržaj je preveden i to na četiri regionalna jezika: na hrvatskom, slovenskom, srpskom i makedonskom.

Potražite Story na svim prodajnim mjestima uz dar svim čitateljima – Pickbox bon u vrijednosti 49 kuna i tisuće sati vrhunskih serija, crtića i filmskih klasika čekaju na tvoje oči.

Tekst i foto: promo