Besplatno predavanje o tehnici NLP-a u radu s mladima

Roditelji adolescenata i svi oni čija se djeca opasno približavaju tom zanimljivom i izazovnom periodu, u Centru Budi pripremili su za vas zanimljiv program Tehnike NLP-a u radu s mladima. Najvljujemo besplatno informativno predavanje

U današnje vrijeme, kada su roditelji opterećeni osnovnim egzistencijalnim pitanjima (otplata kredita, presipavanje "iz šupljeg u prazno") i pogubljeni u sustavu vrijednosti koje im nameće materijalističko društvo, nužno je dobiti podršku i naučiti kako da sve svoje roditeljske vještine iskoristite i svoje dijete usmjerite prema sretnom i ispunjenom životu.

Biti roditelj nije lako, a u razdoblju adolescencije mnogi roditelji osjećaju kao da su stali pred zid, kao da više nemaju kontrolu nad svim onim što se njihovoj djeci u ovom osjetljivom periodu nudi i prezentira poželjnim.

No, činjenica jest da vaša djeca (iako vam se možda tako ne čini) i u ovom razdoblju trebaju svoje roditelje, da žele vašu podršku i savjete, a kako bi uspjeli zadržati dobar odnos s djecom i olakšali život i sebi i njima, postoje jednostavni i učinkoviti načini koje možda sami niste uspjeli osvijestiti. Upravo iz tog razloga osmišljen je program za roditelje u kojemu će osnažiti svoje postojeće vještine, gdje će imati priliku propitati svoje metode, ali i dobiti podršku i poticaj drugih roditelja koji se nalaze u sličnoj situaciji te voditeljica programa s bogatim iskustvom rada s adolescentima.

Period adolescencije je izuzetno stresno razdoblje za svaku mladu osobu, a kako bi uspješno razriješila sve konflikte s kojima se susreće nužna je podrška osobe od povjerenja kojoj se može obratiti.

U moru informacija koje nude razni mediji, savjeta prijatelja, poznanika ili obitelji, mladi se često pogube te im je ponekad potreban savjet stručne osobe. Objašnjenje što se s njima događa, je li njihovo ponašanje "normalno", kako da razgovaraju s roditeljima s kojima nikako ne mogu naći "zajednički jezik", kako da se postave u prijateljskim ili ljubavnim odnosima, što kada imaju problema s učenjem ili profesorima, vrijedne su informacije za koje bismo i sami voljeli da smo ih dobili kao adolescenti.

Mladima je nužna podrška i razumijevanje, razgovor ili poneki savjet kako bi što lakše prošli kroz period u kojemu se pred njih postavljaju sve veći zahtjevi okoline, ali i u kojem i sami od sebe očekuju mnogo.

Na kraju, mladi trebaju imati na umu da ovaj period sa sobom nosi i mnogo divnih uspomena, da u njemu postaju samostalne, zrele i odgovorne osobe i kreću prema novim izazovima koje će život staviti pred njih.

Ako želite naučiti komunikacijske vještine u radu s mladima, a sve to u prijateljskoj atmosferi uz kavu i napolitanke, dođite na besplatno informativno predavanje na kojem možete saznati sve o treningu "Tehnike NLP-a u radu s mladima". Održava se 27. listopad 2014. od 18:00 do 19:30 sati

KADA SE ODRŽAVA TRENING?

3, 4, 5. studeni 2014. od 9:00 do 17:00 sati

1, 2, 3. prosinac 2014. od 9:00 do 17:00 sati

Svi zainteresirani roditelji kojima ne odgovaraju navedeni termini slobodno neka nam se jave pa ćemo ih obavijestiti o novim (vikend) terminima.

GDJE?

Centar za edukaciju i savjetovanje Budi svoj, Bauerova 19, Zagreb.

Više potražite na http://budisvoj.eu/

Foto: Profimedia

 

Tagovi: , , , , ,

Vezano uz temu

braća i sestre i važnost odnosa među njima

Što odnos između braće i sestara govori o vašoj obitelji?

Obitelj je siguran temelj svega što će se…

mama i njezin novi dečko

Mama ima novog dečka!

Novi partner može preuzeti posebnu ulogu u životu…

Zašto se danas sve više raspadaju obitelji?

Brojni su izazovi s kojima se suočavaju današnje…

Evo kako je Sergej Ćetković kćerima rekao da su posvojene

Sjajan primjer otkrivanja djeci da su posvojena jest…

Pročitajte i:

Nova atrakcija u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Zoološki vrt grada Zagreba ima novog stanovnika, jednogodišnju kinesku leopardicu Odliliu, koja je tamo stigla…

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!