Centar mladih Ribnjak nastavlja već treću godinu za redom s vrlo uspješnim programom Doručak na travi. Nakon toliko sivih tjedana, sunčani vikend proveden na zelenim površinama Ribnjaka idealan je za prikupljanje energije i topline sunca. Uz mogućnost iznajmljivanja ležaljki i dekica, posjetitelji će zbilja moći uživati u Ribnjaku, bilo u hladu stabala, bilo na suncu samog parka.

Sve posjetitelje očekuje pregršt igara i aktivnosti za male i velike sugrađane kao što su veliki križić kružić, frizbi, badminton, gumi gumi (kojeg pretežito vole mame), loptanje i razne igre s lopticama, hula hopanje pod korisnim uputama Eve Požar iz Happy Hoopa, presađivanje biljaka i mnogo toga drugog. Naravno da Doručak na travi ne bi bio doručak bez ukusnih slanih i slatkih peciva koje će posjetitelji moći besplatno preuzeti u hladu Centra mladih Ribnjak. Također volimo vidjeti i da donesete svoje piknik košare i uživate u aktivnostima i igrama koje smo pripremili.

Vidimo se ove nedjelje 9. 6. 2019. u Ribnjaku od 10 do 15 sati.

besplatni-dorucak-na-travi-zabavne-igre-za-djecu-presadivanje-biljaka

Program je financiran sredstvima potreba u kulturi Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba i besplatan je za posjetitelje.

Tekst i foto: press