Život je pun izazova i zasigurno se kao majka često pitate radite li dobro, možda možete bolje, tražite odgovore, propitkujete. Svaka dob djeteta donosi nove probleme i brige. Ova konferencija će vam pomoći pronaći odgovore na neka od pitanja kroz panele u kojima će sudjelovati stručne osobe, ali i majke koje su te probleme prošle i koje vam iz prve ruke mogu ispričati kako je to izgledalo. Tu su i dvije radionice u kojima ćete zasigurno uživati jer ih drže Bruno Šimleša i Tomislav Kuljiš, koje uistinu ne treba posebno predstavljati.

Među panelistima se nalaze i Maja Vučić, Suzy Josipović Redžepagić, Martina Požgaj, Ana Zibar, Mihaela Dodić i Diana Kobaš Dešković...

besplatna-konferencija-za-mame-koje-zele-bolje-traze-odgovore

Konferencija je zamišljena kao intimno i otvoreno druženje gdje se možete osjećati slobodno i pitati sve što vas zanima.

Cilj konferencije je:

– senzibilizirati javnost o problemima majki

– educirati, informirati i savjetovati majke o temama koje ih zanimaju

– potaknuti institucije na pronalaženje najboljih rješenja

– potaknuti dijalog svih aktera društva involviranih u ovu temu

– inspirirati gospodarski sektor na društveno odgovorno ponašanje

– njegovati vrijednost braka i obitelji

– networking i razmjena iskustava

Program:

Panel 1 “Možemo li bolje?” Ovo će pitanje dobiti eminentni stručnjaci iz Ministarstva DOMPS, Grada Zagreba, ali i poslovnog sektora koji mogu napraviti puno toga. Bit će predstavljen i Mamforce certifikat kako bi potakli i ostale poslovne subjekte da krenu u tom smjeru

Panel 2  “Fair play razvod”

Danas se gotovo svaki treći brak raspadne i, nažalost, vrlo često to ne izgleda dobro. Svakodnevno smo svjedoci do kuda sve to može ići, a djeca su ta koja najviše pate. Kako to izbjeći pokušat ćemo doznati u ovom panelu.

Panel 3 “Kako odgojiti samosvjesnu djevojčicu u doba Kardashian”

Ako imate djevojčicu, onda zasigurno znate koliko je ovo pitanja ključno u njezinom razvoju, pogotovo kada je sve podložno vanjskoj ljepoti.

Panel 4 “Siguran život na društvenim mrežama”

Društvene mreže su nam donijele nove blagodati, ali i probleme. Kako znati da nam je dijete sigurno u tom virtualnom svijetu i kako mu dati dovoljno slobode, a opet imati pod kontrolom?

Panel 5 “Mame s karijerom” Karijera ili majčinstvo? Ili i jedno i drugo? Kako biti poslovna žena i odlična majka?

RADIONICE

Bruno Šimleša: “Pravila svjesnog odgoja”

Tomislav Kuljiš: “Otisci koji ostaju”

MALI SAVJETI Kako koristiti dodatke prehrane

NAGRADNA IGRA ZA KRAJ

Više o svemu čitajte na www.mameiklinci.com

Tekst i foto: www.mameiklinci.com