S ciljem da učenicima završnih razreda srednjih škola približi uzbudljivi svijet odnosa s javnošću, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment u suradnji s 24sata organizira besplatnu trodnevnu školu komunikacijskog menadžmenta koja će se održati između 30. ožujka i 1. travnja. Na zanimljivim predavanjima iz područja PR-a, medija i marketinga predavat će najuspješniji hrvatski komunikacijski stručnjaci, a troje najboljih sudionika osvojit će jednogodišnje školarine, dok će ostali sudionici ostvariti popuste na školarinu. Prijava traje do 26. ožujka 2015. godine, a kako biste se prijavili dovoljno je poslati mail s osnovnim kontakt podacima na adresu praznici@bernays.hr.

Škola komunikacijskog menadžmenta jedinstvena je prilika za učenike završnih razreda srednjih škola da tijekom trodnevne edukacije upoznaju sve aspekte dinamične profesije odnosa s javnošću te da dobiju odgovore na pitanja zašto je PR cool zanimanje, kako velike kompanije i poznata lica s naslovnica grade imidž, kako naše priče postaju priče u medijima te kako su društvene mreže postale jedan od najvažnijih kanala komunikacije. Predavači na školi dugogodišnji su stručnjaci odnosa s javnošću i marketinga, a koji iza sebe imaju brojne uspješne kampanje te medijski eksperti koji su otkrivali najveće medijske senzacije i stvarali priče s naslovnica koje se pamte godinama.

Sva tri dana škole kandidati će sudjelovati na radionicama koje će profesori bodovati i ocjenjivati. Troje najboljih polaznika škole komunikacijskog menadžmenta bit će nagrađeno jednogodišnjom školarinom za preddiplomski studij na Bernaysu, dok će ostali polaznici, ovisno o prikupljenim bodovima, imati priliku ostvariti popust na školarinu.

Tekst: promo

Foto: Profimedia