Kažu da će biti lijep i sunčan dan, radostan i kao stvoren za odličnu zabavu na Fuliranju, uz čudesne gastrolije kreativnih chefova. Iz Arena Shopping Centra će se u 11 sati teleportirati Ho Ho Ho Djedica bijele brade i crvenog odijela sa svojim Mrazicama, lud je za fotkanjem pa dovedite klince na druženje.

badnjak-na-fuliranju-za-velike-male

Od podneva će gastro trg prekrasno mirisati jer za vas pripremaju posebna jela za Badnjak, Burger od Romanovski janjetine na kućici Mason, BBQ Brisket – kućica Meat the King, Pod Zidom priprema Božićni bakalar, Murter-vrata Kornata Bakalar na bijelo, Lumperaj premijerno Fish germknedle s kremom od ribe i El Toro Chorizo hobotnicu ragu sa slanutkom, raznim začinima i povrćem.

Zabava usred dana? Savršeno, osobito ako je to Stereolofto kojem već bruji cijeli grad! Najbolji party na Fuliranju od 13 do 17 h, uz DJ Mashalu,  funk, soul i R&B ritmove, čagica na najjače. Noge vam same lete? Uplešite u Badnju večer. Priprema se i twist iznenađenja: Forecast: 99% chance of bubbles.

Fuliranje je pravi raj za djecu, što potvrđuje i „dječja patrola“ koja je isprobala sva dječja čuda i odlično se zabavila. Tu su mini fritulice i palačinke iz Nonine tajne, mali corn dog zalogajčići u kućici 50 burgers&champagne bar, šljokaste knedlice u Lumperaju i šećerna vata u Samsung igluu. Nakon uživancije u slatkišima, vas i vaše najmlađe čekaju posebna mjesta za hvatanje foto uspomena: Jamnica kuglanica, velike sanjke i ogromne lizalice, photo Boothique, Pun kufer photo point gdje možete na tren postati anđeo ili vrag, a roditelji mogu razmijeniti koji poljubac pod imelom radija 101.

badnjak-na-fuliranju-za-velike-male

Ušuljajte se u Samsung iglu, stavite VR naočale, uronite u VR stolac i otplovite u neke druge svjetove. U Začaranom gradu na Badnjak pripremaju čak dvije radionice. Društvene igre počinju u 15 h, a prava pravcata Potraga za blagom u 18 sati – jer na Fuliranju su se skrili Horkruksi iz Harry Pottera! Djeco, prijavite se u Začaranom gradu i rezervirajte svoje mjesto. Kućni klaunovi našeg Fuliranja, Ivo i njegova družina donose prstohvat čarolije svojim show-om, a što će točno raditi – otkrijte sami!

badnjak-na-fuliranju-za-velike-male

Tekst i foto: press