Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost. Otkrijte adventsko carstvo na novoj lokaciji - zagrebačkom Strossmajerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca. Pod motom: Life is a circus vi i vaši najmlađi dođite u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog.

Dok ćete vi u kućicama isprobavati razne specijalitete vrhunskih ugostitelja, klince očekuje nevjerojatan svijet čarolije, zbog kojeg će ovogodišnji Advent pamtiti još dugo nakon Božića!

Za primamljivi svijet iluzije bit će zaduženi Nikola Mijatović, Jadranka Žinić Mijatović i Ivo Frangeš među kojima se ne zna tko je veći ljubitelj hodanja na štulama, a tko žongliranja. Njihove čarolije probudit će dijete i u onima koji su već davno zaboravili kako je to vjerovati u Djeda Božićnjaka, no ipak će najmlađima izmamiti najveći osmijeh na lice. Svake večeri, osim ponedjeljka i utorka, od 19 do 20 sati imat će svoj magični show pun iznenađenja i smijeha.

Vaše najmlađe očekuju i super zanimljive radionice – mogu naučiti žonglirati, hodati po traci ili vrtjeti hula-hup, a striček Nikola izrađivat će im razne figure od balona. Klincezama koje žele postati vile ili princeze i klincima koji bi voljeli biti omiljeni lik iz igrica, ispunjavat ćemo želje na face paintingu.

Kako bi dječje Fuliranje bilo još veselije pobrinut će se dječji zborovi Kikići i Zagrebački Anđeli čije stihove vaši najmlađi vjerojatno često pjevaju.

A kad klincolinci ogladne, čekaju ih prefine palačinke, fritulice, tople čokolade, kremšnite i još puno toga finoga za njihove trbuščiće. Pripremamo i jedan poseban, magičan svijet iznenađenja - klinci će ga obožavati!

Čarolija počinje 30. 11. 2017. i traje do 1. 1. 2018. – dovedite klince i fulirajte zajedno

Novosti pratite na www.fuliranje.com i FB/Fuliranje

Tekst i foto: press