Sudjelujte u akciji Pokloni dalje – božićno veselje traje

Oglasnik poziva sve zainteresirane da se uključe u akciju "Pokloni dalje - božićno veselje traje" koja je namijenjena svima onima koji žele razveseliti druge – koji žele pomoći, usrećiti i nasmiješiti lica nepoznatih ljudi i djece ovih blagdana!

Ovom akcijom Oglasnika motiviraju se korisnici da poklone nove ili rabljene očuvane predmete koji im stoje neiskorišteni i tako usreće neke druge korisnike koji će njihove predmete primiti na dar. Poanta akcije je potaknuti ljude da čine dobra djela za druge – za ljude koje ne poznaju. Akcija se odvija na Facebook stranici Oglasnika gdje se aktivno održava promocija predmeta koji se daruju, a osoba koja je poklonila dar koji će biti najviše puta pregledan, komentiran i najviše puta od korisnika "lajkan", bit će nagrađen fotoaparatom Panasonic Lumix FX12!

 

Sve što zainteresirani trebaju učiniti jest na stranicama Oglasnik.hr predati besplatan oglas(u kategoriji "Razno/Na dar") u kojem poklanjaju neki predmet, a zatim na Oglasnikovoj Facebook stranici na Zid postaviti link svog oglasa. O najboljem daru će odlučiti sami članovi Oglasnikove Facebook stranice koji će oglase za darove pregledavati, komentirati, označiti da im se sviđaju.

 

Ono što se vama čini nepotrebnim, nekome je itekako potrebno, zato vas pozivamo da se uključite u akciju "Pokloni dalje - božićno veselje traje" i činite dobro jedni drugima! Razveselite druge predmetima koje ne koristite i ne trebaju vam, jer nekome drugome oni će jako dobro doći i bit će idealan božićni poklon.

 

Više detalja o akciji "Pokloni dalje - božićno veselje traje" pogledajte ovdje.

Pročitajte i:

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…

koronavirus

Domaćim stručnjacima stigao vrijedan uređaj za borbu protiv koronavirusa

Borba protiv koronavirusa bit će, zahvaljujući donaciji poznatog nogometaša, brža - u 22 minute moći…

testiranje na koronavirus

Od danas nova, niža cijena testiranja na Covid-19

Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) donesena je odluka o…

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…