Od Božića nitko neće biti sam

Je li moguće naučiti kako privući ljubav u svoj život?
U Centru za relaksaciju ORAVEDA u Zagrebu, 13. prosinca 2010. počinje dvomjesečni seminar o odnosima, koji će pokrenuti ljubavnu energiju i očistiti um i srce polaznika i tako ih pripremiti za ljubav.

Tatjana Divjak, prvi life coach u Hrvatskoj, te Mirko Vragović, stručnjak za relaksaciju Oraveda centra, naučit će i pripremiti polaznike seminara za ljubavni odnos, u 4 modula po dva tjedna, a cijena svakog modula s uključenim PDV-om je 1.900 kuna.

Seminar će trajati do 3. veljače 2011. Tijekom 8 tjedana, sudionici će svakog tjedna, od ponedjeljka do četvrtka, učiti što je to ljubav, koje prepreke za ljubavni odnos su sami kreirali i kako ih ukloniti, kako promijeniti svoje obrasce ponašanja i razmišljanja i pripremiti se za ljubav. Doznati će kako izraditi plan, a ipak ostati spontani dok ih ne pronađe Amorova strelica. Čak 31 predavanje s vježbama i isto toliko energetskih radionica, nekoliko masaža i individualnih coaching termina s Mirkom i Tatjanom, pripremit će polaznike za pravu ljubav.

Kome je namijenjen seminar

Seminar je namjenjen svima koji su sami, bez obzira jesu li tek izašli iz nesretne veze ili već neko vrijeme nemaju partnera, bez obzira na godine, spol i zanimanje. Tatjana i Mirko pomoći će polaznicima da osvijeste koji su to pogrešni koraci koje u ljubavi čine, naučiti ih kako ih prestati činiti, te kako izgraditi drugačiji pristup odnosima, a ujedno obnoviti energiju i privući novu (pravu) ljubav u svoj život.

Biti samac nakon tridesete, u društvu koje kao temeljne vrijednosti ima obitelj, zajednicu dvoje ljudi i monogamni odnos (barem institucionalno gledano), znači – biti različit. Način života, navike i sklonosti onih koji žive u paru, bitno se razlikuju od osoba koje žive kao samci, pa jedni drugima ne vjeruju (iako, nerijetko, zavide). Posljedica za samce, često je osjećaj usamljenosti i neispunjena potreba za ljubavlju i pripadanjem.

«Nakon uspjeha knjige «Život nakon prekida veze» i povratne informacije koju dobivam od čitatelja, odlučila sam zajedno s Mirkom pomoći onima koji ne uspjevaju samostalno odraditi važan zadatak - zavoljeti sebe i - opustiti se, kako bi u njihov život napokon ušla ljubav. I sama se radujem programu, jer smatram da najbolji rezultat dobivamo kada smo spremni suočiti se sa svojim izazovima, podijeliti ih sa drugima i zajedno izmjeniti tijek svog ljubavnog života! Želim drugima što želim i sebi!», rekla je Tatjana Divjak najavljujući seminar.

«Naši životni rezultati, između ostaloga, ovise i o kvaliteti naše životne energije.» dodao je Mirko Vragović, «Radeći na svojoj energiji mijenjamo tijek života i rezultate. Najljepša energija, čista i protočna, stvara se kada zajedno sa istim ciljem otpuštamo stare navike i svjesno odabiremo nove, te ujedno ispraćamo staru i ulazimo u Novu godinu!

Sada je najbolje vrijeme za - Ljubav!»

Pročitajte i:

koronavirus

Domaćim stručnjacima stigao vrijedan uređaj za borbu protiv koronavirusa

Borba protiv koronavirusa bit će, zahvaljujući donaciji poznatog nogometaša, brža - u 22 minute moći…

testiranje na koronavirus

Od danas nova, niža cijena testiranja na Covid-19

Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) donesena je odluka o…

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…

trudnica predaje e-Zahtjev za ostvarivanje prava

Kako brže i lakše do doplatka za djecu?

Od 3. srpnja omogućeno podnošenje e-Zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu