Osvojite Volum’Express Rocket maskaru

Maybelline i Roditelji.hr poklanjaju vam 5 Volum'Express Rocket maskara. Brzo se nanose i još brže daju volumen. OBJAVLJENI DOBITNICI!

Kaže se da je maskara u svijetu šminke isto što i mala crna haljina u svijetu odjeće – u trenutku daje glamurozan i chic izgled. Žene imaju zaista velik izbor kada je riječ o trepavicama, bilo da se radi o dužini, boji, definiciji, zakrivljenosti ili pak volumenu. No pravo je umijeće pronaći samo jednu maskaru koja će istovremeno imati sve te kvalitete i u tren oka stvoriti dramatičan volumen trepavica.

Maybelline New York danas predstavlja Volum’Express Rocket maskaru, s novom formulom zbog koje će trepavice biti iznimno guste i garantirano bez ijedne grudice. Ono što je revolucionarno i inovativno kod ove nove maskare jest da trenutačno kreira intenzivne i zaglađene trepavice. U jednom potezu volumen trepavica se poveća osam puta, a pritom nema suvišnih i neurednih grudica. Maskare koje povećavaju volumen trepavica već odavno postoje, ali Volum’Express Rocket je prva maskara koja, zahvaljujući specijalnoj četkici s mikrovlaknima, povećava volumen od korijena do vrha trepavica rekordno brzo.

Supersonična mega četkica ima unutarnju jezgru od čvrstog materijala okruženu pravilno raspoređenim fleksibilnim vlaknima zbog kojih se maskara nanosi ravnomjerno i u gustom sloju na svaku pojedinu trepavicu. Uz ovu inovativnu četkicu, savršen volumen trepavica postiže se i zahvaljujući tehnološki naprednoj formuli na bazi gela koji nježno i glatko prianja uz trepavice, za razliku od klasičnih maskara koje sadrže gusti vosak zbog kojeg se trepavice često lijepe i lome. Volum’Express Rocket maskara nanosi se brzo i jednostavno, raspoređujući ravnomjerno boju od korijena do vrha svake pojedine trepavice.

Želite prekrasne oči, a mama ste i nemate vremena za uređivanje, vrijeme je za Volum’Express Rocket maskaru. Prvih pet čitateljica koje odgovore na pitanje: Koliko puta Volum’Express Rocket maskara povećava volumen u samo jednom potezu?, osvaja Volum’Express Rocket maskaru!

Odgovore nam šaljite na mail urednistvo@roditelji.hr

Igra traje do 26. veljače.

DOBITNICE Volum’Express Rocket maskare su:

1. Mirela Zelić, Krk

2. Marija Bušelić, Makarska

3. Tanja Pavlak, Špišić Bukovica

4. Snježana Oštrina Panić, Slunj

5. Sandra Mamić, Rijeka

Dobitnice svoje maskare mogu očekivati u svojim poštanskim sandučićima!

Pročitajte i:

koronavirus

Domaćim stručnjacima stigao vrijedan uređaj za borbu protiv koronavirusa

Borba protiv koronavirusa bit će, zahvaljujući donaciji poznatog nogometaša, brža - u 22 minute moći…

testiranje na koronavirus

Od danas nova, niža cijena testiranja na Covid-19

Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) donesena je odluka o…

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…

trudnica predaje e-Zahtjev za ostvarivanje prava

Kako brže i lakše do doplatka za djecu?

Od 3. srpnja omogućeno podnošenje e-Zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu