Dođite pogledati predstavu, a novcem od kupljene karte pomozite vitalno ugroženoj djeci i njihovim obiteljima

Povodom Međunarodnog dana djece, 20. studenog u 18 sati, Udruga roditelja vitalno ugrožene djece Kolibrići u suradnji s kazalištem Trešnja organizira predstavu I opet...Miffy.



Riječ je o humanitarnoj akciji koja ima cilj pružiti pomoć svoj vitalno ugroženoj djeci i njihovim obiteljima te podržati rad Udruge Kolibrići na zaštiti i promicanju prava, razvitka i unapređenja kvalitete života vitalno ugrožene djece. Ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji pridružili su se časopis Moje dijete te portal Roditelji.hr kao medijski pokrovitelji.



Kako je organizacija u rukama volontera i roditelja, za predstavu je predviđena kupnja ulaznica u iznosu od 40 kn. Sav prihod od akcije namijenjen je isključivo za udrugu te omogućava roditeljima kupnju potrebnih instrumenata (pomagala za kupanje, boca s kisikom, plastičnih štrcaljki za hranjenje pomoću nazogastričnih sondi, sredstava za dezinfekciju, gumenih rukavica, kompresa, fiziološke otopine, dezinficirane vode za kisik).


Problem nabave potrošnog materijala javlja se iz dana u dan i veliko je opterećenje za ionako male kućne budžete roditelja koji sav trud i novac ulažu kako bi olakšali patnju svog djeteta.



Dodatne informacije:




Udruga Kolibrići


Predstava I opet...Miffy





Neka i u vaš dan bude utkan snažan duh naših malih Kolibrića!