Pošaljite recept omiljenog jela, pošaljite u Lisu i pokušajte osvojiti vrijedne pakete koje daruje Coca-Cola

Ma koliko bili vješti u kuhanju, svi rado zapišemo i isprobamo neki novi recept, osobito ako nam ga netko preporuči. Hrana je više od običnog "goriva" za život, za nju su često vezani najljepši trenuci naših života. Uz hranu se okupljaju obitelj i prijatelji, uz nju se slavi i, u konačnici, uz nju pravi gurmani znaju istinski uživati. Svi vi koji svaki tjedan rado pročitate Lisu činite to nesumnjivo i radi dobre hrane koju vam preporučujemo.


Sada vas, drage čitateljice, pozivamo da s nama podijelite svoje najljepše trenutke koji su, naravno, vezani uz hranu. Pošaljite nam recept omiljenog jela, onog koji je uljepšao neke vama važne trenutke, ili možda recept nekog neobičnog specijaliteta koji ste isprobali iako ste prema njemu bili skeptični. Razveselit će nas i praktična kulinarska "rješenja" za neke prigode poput izleta u prirodu. Pošaljite nam i fotografije jela, kao i vaše obitelji zbog koje čitava priča o hrani i ima puni smisao. Čekamo vas...


Recepte i fotografije šaljite na e-mail: lisa@adriamedia.hr ili na adresu: Lisa, Radnička cesta 39, 10 000 Zagreb. Najzanimljivije ćemo predstaviti u našem časopisu, a Coca-Cola će im darovati vrijedne pakete.