18. Dani beba, djece i trudnica

Od 17. – 19. travnja 2015. u Westgate Shopping Cityju održat će se Sajam Dani beba, djece i trudnica, najveći specijalizirani sajam te tematike u Hrvatskoj i šire

Sajam Dani beba, djece i trudnica održava se od 2007. godine i do sada je održano 17 sajmova po dva puta godišnje u Zagrebu i jednom u Splitu. Od 2015. godine ovaj sajam dobiva i svoje varaždinsko izdanje.

Zagrebački sajam u Westgateu posjeti u prosjeku preko 80.000 posjetitelja, te time spada među najveće i najposjećenije sajmove bilo koje tematike u Hrvatskoj. U ugodnom prostoru Westgate Shopping Cityja posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore: BebeNova, BeSafe, Nestle, Lav Štedislav, MagicBaby i Violeta, posjetitelje će dočekati i mnogobrojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.

_MG_9035

Ovaj specijalizirani sajam za djecu, bebe, trudnice i roditelje omogućuje roditeljima da se na jednom mjestu upoznaju s novim brendovima i proizvodima, dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. Prije svega valja istaknuti i specijalne sajamske ponude, što je vrlo važno u današnjim kriznim vremenima. Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju opreme za bebe upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima, te najvećem izboru proizvoda na jednom mjestu.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje. Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a starija djeca će, osim u programu sajma, pronaći svoju zabavu i u najvećoj igraonici za djecu u Hrvatskoj - Kid's world-u.

Nakon ovog najvećeg sajma te tematike u regiji, slijedi varaždinsko izdanje sajma koji će se održati 16. i 17. svibnja u trgovačkom centru Lumini.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma i ostalim informacijama organizator će obavještavati putem facebook profila www.facebook.com/Dani.beba i web stranice www.danibeba.com.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, bebe, djecu i trudnice.

Tekst i foto: Dani beba, djece i trudnica promo

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Jude Law

Poznati glumac čeka šesto dijete!

14 godina mlađu partnericu oženio je u tajnosti,…

djevojčica spremna za rođendansku zabavu

Što s rođendanima u igraonicama zbog koronavirusa?

Dok se odluka o tome hoće li se…

Bradu i Jennifer stiže beba! Zna se i spol

O obnovi romanse ovog glumačkog para šuška se…

Bogati program najraskošnije cvjetne izložbe u regiji

Najljepši zagrebački vrtovi, biljke mesožderke i radionice bonsai…

Pročitajte i:

djevojčica u samoizolaciji štiti se maskom za lice od koronavirusa

Koronavirus u jednom zagrebačkom vrtiću! 15 djece u samoizolaciji

Navodno je riječ o prijenosu virusa unutar obitelji, jer je zaraženi otac doputovao iz inozemstva

koronavirus i ljeto

Je li ovo tračak nade? Vili Beroš iznenadio izjavom o koronavirusu

Ministar Vili Beroš današnjom je izjavom da je koronavirus vjerojatno mutirao i oslabio dao tračak…

povratak koronavirus zbog kojeg je djevojčica vrlo zabrinuta

POVRATAK KORONAVIRUSA! Više nikome u Hrvatskoj nije ugodno! Jesmo li se odlučili za švedski model?

"Ne možemo zatvoriti granice, zaustaviti normalne životne aktivnosti, ali moramo se naučiti držati mjera i…