Besplatne radionice Aerofitness programa zajedničkog vježbanja mama i beba

Svaka žena ubrzo nakon poroda osjeti potrebu da bude opet fizički u boljoj kondiciji te poželi tijelo koje je imala prije trudnoće. Kako se posvetiti svom tijelu i rekreaciji uz dijete i obaveze? Jednostavno uz program AEROfitness bebe.



Program AEROfitness bebe omogućuje vam rekreaciju s bebom, druženje s ostalim mamama i njihovim bebama, razmjenu iskustava i posebno vrijeme s djetetom u kojem će se vaša povezanost produbljivati. Ono što ovaj program čini zanimljivim jest činjenica da je beba aktivno uključena u vježbanje, no sve vježbe majka može raditi i sama. Kada vježba s bebom, majka koristi njegovu težinu kao svojevrsni uteg te postiže bolje rezultate vježbanja.


Ako dijete nije raspoloženo za vježbanje, može se igrati na didaktičkoj dekici ili istraživati svijet s novim igračkama ili se jednostavno odmarati pored vas. Na našem je satu sve prilagođeno bebama i njihovom uživanju – svoje dijete možete nahraniti, premotati, vježbati s njime ili se samo maziti i uživati.



Program je namjenjen mamama s djecom od najranije dobi (od cca 6 tjedana starosti) pa do cca. 1,5 godine starosti. Program je također prilagođen i trudnicama koje žele lijepo izgledati i osjećati se dobro u trudnoći.





Dođite na besplatni ogledni sat programa AEROfitness bebe u Centru Prirodno Roditeljstvo, Slavonska avenija 3, Zagreb, 5. travnja 2012. u 10 i 11 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, rezervirajte svoj termin na bebe@aerofitness.hr