Na portalu Story.hr možete sudjelovati u kvizu i osvojiti popuste na usluge Poliklinike dr. Tončić

Ima li dijete primjerice odstojeće uši (klempave uši) ili problem s dišnim sustavom zbog deformacije septuma u nosu, roditelji su često u nedoumici kada pristupiti operativnom zahvatu s obzirom na dob djeteta?



Što se tiče primjerice problema s ušima, odgovor na ovo pitanje danas je u većine liječnika ujednačen. Smatra se da je operativni zahvat najbolje poduzeti neposredno prije polaska djeteta u školu. Tada je uho već dovoljno razvijeno za zahvat i dijete na vrijeme izbjegava neugodne situacije u novoj sredini zbog anomalije.



Želite li više znati što i kada poduzeti, najbolje je posavjetovati se sa stručnjacima na polju estetske kirurgije.



Poliklinika za estetsku kirurgiju dr. Tončić, gdje medicinsku i kiruršku praksu vrše mr.sc.dr. Rajko Tončić i dr.med. Dinko Tončić, iza sebe ima 25 godina iskustva u radu s preko 15000 pacijenata, izveli su preko 3000 korekcija nosa, a svake godine izvedu preko 300 zahvata.



Perfekcionizam pri izvođenju estetskih zahvata je kriterij od kojega ne odstupamo. Iz spomenutog razloga operaciju nikada ne privodimo kraju prije nego je postignut najbolji mogući rezultat.“, naglašavaju u Poliklinici dr. Tončić.


Povodom 25. rođendana Poliklinike dr. Tončić portal Story.hr organizirao je nagradnu igru u kojoj možete osvojiti popuste na operativni zahvat u Poliklinici Tončić.



1. nagrada: 2000 kuna popusta
2. nagrada: 1500 kuna popusta
3. nagrada: 1000 kuna popusta




Više o uvjetima kviza i načinu kako se natjecati za popuste u Poliklinici dr. Tončić potražite na portalu Story.hr