Podržite međunarodni humanitarni koncert u organizaciji udruge Spectrum u sklopu projekta «Djeca za djecu i osmjeh na njihovim licima»

Nakon što je dječji zbor «Pahuljice» iz Novog Zagreba 29. svibnja prošle godine gostovao u Skopju, gdje ih je ugostio dječji zbor «Zlatno Slavejče», sada dječji makedonski zbor uzvraća posjet sa sličnim humanitarnim ciljem. Ovaj makedonski dječji zbor ima 40 godišnju tradiciju i iz njega su potekli mnogi današnji afirmirani glazbenici Makedonije, pa i nama najdraži Toše Proeski.



Prihod od koncerta namijenjen je u humanitarne svrhe i to za «Dječji onkološki odjel», Kliniku za dječje bolesti Zagreb, Klaićeva 16. jednako kako je i u Makedoniji prihod od koncerta bio prikupljan za novac u korist Dječjeg onkološkog odjela bolnice u Skopju.






Koncert će se održati 24.9. u 18 h u Maloj dvorani Doma sportova



Uz male putnike nastupit će i dječji zborovi iz Zagreba. Program vode mladi glumci Petar Atanasoski i Iskra Jirsak, a nastupaju:



  • Dječji festivalski zbor»Zlatno Slavejče iz Skopja, Republika Makedonija



  • Dječji zbor «Pahuljice» Novi Zagreb



  • Dječji zbor»Kikići i genijalci» Zagreb –Pešćenica



  • Plesni ansanbal «Kelkope» Zagreb



  • Đulijana Alimovski na flauti.



Cijena ulaznice je simboličnih 40 kn, a prilagođena je publici predškolske i školske dobi kako bi se što manje opterećivalo kućni budžet roditelja i omogućilo većini djece da dođu na koncert i podrže ovu plemenitu akciju.