Kratka kosa jednostavno traži sofisticiranu frizuru s volumenom. „Poradite na volumenu“ uz pomoć pravih tehnika i Wellinih proizvoda

Već 130 godina Wella svojom inovativnošću pokreće kreacije novih trendova na međunarodnoj frizerskoj sceni. Sada je ta stručnost dostupna i u maloprodaji kao cjelovita linija za njegu kose – NOVA Wella Pro Series.



Inspirirana radom stilista frizura, Wella Pro Series pruža profesionalne savjete o njezi kose, kako biste i kod kuće lako napravili frizuru kao iz salona.













„Drago mi je što mogu pomoći damama da i kod kuće kreiraju frizure u skladu sa svjetskim frizerskim trendovima, a da usput na to ne troše čitavo bogatstvo. Želimo da se žene osjećaju kao da su svakoga dana posjetile neki od frizerskih salona! Osnovni preduvjet svake dobre frizure jest da ona pristaje licu, te da je kosa pravilno oblikovana. Iznimno je bitno kosu nastaviti pravilno njegovati i nakon odlaska iz frizerskog salona. Prije no što kod kuće pokušaju napraviti frizuru u skladu s najnovijim trendovima, damama predlažem da se prethodno savjetuju sa svojim frizerom, kako bi rezultat bio upravo onakav kakav treba biti – potpun i savršen” – rekao je Ivica Zanetti, poznati Wellin frizer i ambasador.


Ambasador Welle Ivica Zanetti o Wella Pro Series proizvodima za cjelovitu njegu kose









Doznajte kako i kod kuće možete oblikovati razne trendovske frizure.


Posjetite www.wella.hr i http://www.youtube.com/WellaProSeriesHR


i pronađite inspiraciju!




O Wella Pro Series kolekciji za njegu kose


Nova Wella Pro Series odlično upotpunjuje dosadašnju Wella liniju za njegu kose. Kolekcije uključuju šampon i regenerator po pristupačnoj cijeni, koje su razvili stručnjaci i koji su nadahnuli frizere diljem svijeta. Sada je u rezultatima profesionalnih proizvoda po pristupačnoj cijeni moguće uživati i kod kuće. Postići sjajan izgled predivne kose zahtjeva određene vještine, no uz nekoliko praktičnih i korisnih savjeta u sklopu Wella Pro Series Youtube akademije, vrhunska frizura postaje dostupna svima. Posjetite www.wella.com.hr i www.youtube.com/wellaproseries te pronađite inspiraciju za svoju novu, savršenu i modernu frizuru.- dodao je Zanetti.









O Volume liniji
Punija kosa bogatih tekstura uz istodobnu lakoću i lepršavost želja je mnogih dama koju Wella Pro Series Volume linija pretvara u stvarnost. Uz laganu formulu, Volume šampon kosi vraća njezin prirodni pad i bestežinski izgled dok ju Volume regenerator iznimno hidratizira ostavljajući je mekom na dodir i jednostavnom za češljanje.

O Shine liniji

Glossy izgled i primamljiv miris jedan je od najvećih prioriteta u njezi kose. Wella Shine Shampoo omogućuje blistavost s fascinantnom odražavajućom svjetlošću, dok Shine regenerator kosu ostavlja svilenkastom, sjajnom i spremnom za savršen styling. Njegova formula dubinski hidratizira kosu, ostavljajući je mekom na dodir i jednostavnom za češljanje.

O Colour liniji
Ne dopustite da vaša senzualna i svilenkasta kosa izgubi pigmente i sjaj zbog stresa kojeg doživljava uslijed bojanja. Wella Pro Series Colour šampon pruža obojenoj kosi cjelovitu zaštitu ostavljajući je sjajnom i prekrasno blistavom. Uz potpunu hidrataciju, regenerator pomaže protiv ispiranja boje i oštećenja.

O Repair liniji

Prirodno posvijetljenim pramenovima, ispucaloj ili suhoj kosi potrebna je posebna pažnja kako bi se izbjegla daljnja oštećenja. Wella Pro Series Repair šampon njeguje i pomaže u obnovi prirodne ljepote kose. Njegova formula, s bogatim regenerativnim sastojcima, ostavlja kosu jakom protiv oštećenja te joj pruža sjajan i zdrav izgled. Regenerator Repair vlaži suhe i oštećene dijelove kose, ostavljajući ih odmornima i lakima za češljanje. Njegova bogata formula obnavlja i njeguje i najzahtjevniju kosu te odlično pomaže smanjiti njezino lomljenje.