Kad tehnologija ukrade obiteljsku večeru

Eksperimenta i ove snimke radi osmišljen je i proizveden multifunkcionalan mlinac za papar koji privremeno onesposobljava sve one tehnološke uređaje kojima su ukućani često opsjednuti toliko da nemaju vremena ni jesti za stolom s obitelji...

Vi ste s ljubavlju i pažnjom pripremili večeru za cijelu obitelj i zovete ukućane da dođu u kuhinju jesti, ali oni su prezauzeti gledanjem u ekrane fiksnih i prijenosnih računala, televizora, mobitela… i uopće ne reagiraju.

Ili, došli su u kuhinju i sjeli za stol ali svako malo se čuju zvukovi poruka s društvenih mreža, sms-ova i oni ne mogu izdržati da ne odgovaraju na njih. Na hranu jedva da itko obraća pažnju. A vama para ide na uši od ljutnje. Zbog koga se vi uopće trudite kuhati?

Je li vam ovakva situacija možda poznata?

Eksperimenta i ove snimke radi osmišljen je i proizveden multifunkcionalan Pepper Hacker koji ne samo što usitnjava papar, nego i gasi televizor, ometa WIFI i privremeno onesposobljava mobilne uređaje. Pepper Hacker dobile su u ruke naravno – mame. Pogledajte kako je to izgledalo u domovima nekoliko obitelji, kad su ga upotrijebile.

Tekst: Roditelji.hr

Foto, video: www.youtube.com

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

trudnica u prvom tromjesečju trudnoće

Prvo tromjesečje trudnoće: kako izgleda beba, a koje bi vježbe mame trebale uvesti u ovoj fazi?

Nastavljamo sa serijom video-vježbi za trudnice u mag. kineziologije Lanom Novotom. Stigli smo do 10.…

Mame diljem svijeta poludjele za ovim TikTok izazovom

Jeste li i vi spremne za malo zabave?

jagode

VIDEO Što se dogodi kad jagode operete u slanoj vodi?

Omiljeno voće zasigurno ćete gledati drugim očima...