naslovna

Veliko srce djece zbora Zagrepčanke i dečki: Darujmo one koji su tako maleni, a tako sami!

Vrijeme je božićnih pjesama i darivanja, vrijeme je da jedni drugima pokažemo koliko nam je stalo i da se utješimo i ohrabrimo na dobra djela i plemenite osjećaje u godini koja je pred nama. Nažalost, postoje i ona djeca koja nemaju odgovarajuću roditeljsku skrb i kojima je naša ljubav i briga itekako dobrodošla. Ovaj božićni koncert djeca iz zbora Zagrepčanke i dečki posvetila su njima.

Ovaj Božić dječji zbor Zagrepčanke i dečki pod voditeljskom palicom Lane Marinović i Slavka Olujića za sve ljubitelje veselih nota i pozitivnog duha priprema glazbenu poslasticu s prekrasnom božićnom porukom. Naime, riječ je o božićnom koncertu “Mali anđeli traže svoj dom”, a poruka će vas dirnuti ravno u srce. Preslatki mališani pričaju nam priču o djeci bez roditeljske skrbi i o tome kako je i njima potrebna ljubav i briga te nas potiču da ih darujemo. Stoga, imamo čast, pozvati vas da pogledate koncert na našem Facebooku, danas u 18.00 sati i sutra, na Božić, u 18.00 sati!

,

Inače, zbor Zagrepčanke i dečki postoji već 27 godina, a ove su godine primili i medalju Grada za kulturni doprinos Zagrebu. Ovi neumorni mališani puni su motivacije i pozitivne energije, a uveseljavali su nas tijekom prvog "lock downa”, kada su nakon zagrebačkog potresa sa Sandijem snimila spot na ulicama “ranjenog” grada. Pjesma "Naša mala tajna” postala je pravi hit, baš kao i druge brojne njihove pjesmice, ali i suradnje, poput one sa Severinom za pjesmu "Rođeno moje”. Zagrepčanke i dečki u posljednje su dvije godine snimili više od 80 video spotova, a njihov YouTube kanal prati preko 35 tisuća ljudi.

zagrepcanke i dečki

Vidimo se na našoj Facebook stranici danas u 18.00 h, i sutra, na Božić, u 18.00. Budimo pozitivno pozitivni i šaljimo dobre vibracije! Svima sretan i blagoslovljen Božić želi ekipa s Roditelja.hr i veseli zbor Zagrepčanke i dečki!

Tagovi: , , , ,

Pročitajte i:

jennifer anston

Zašto sve više žena u svijetu razmatra majčinstvo tek kao mogućnost?

Prema posljednjim statistikama, u nekim svjetskim zemljama sve manje se žena odlučuje za majčinstvo, a…

beba ratnik

Osim što su neustrašive kao ratnici, doznali smo zašto su još bebe rođene u travnju posebne

Jesmo li doista preslika prirode? Neke priče kažu da godišnje doba u kojem se rodimo,…

Anja Alavanja rodila

Anja Alavanja objavila rođenje sina: 'Stigao je novi frajer u grad'

Malo prije zakazanog termina, voditeljica Anja Alavanja rodila je svoje treće dijete, a kao što…

wonder woman

Wonder Woman postat će treći put mama!

Uskoro dolazi pojačanje u obitelj Gal Gadot. Naime, njezine kćeri Alma i Maya jedva čekaju…