naslovna

Veliko srce djece zbora Zagrepčanke i dečki: Darujmo one koji su tako maleni, a tako sami!

Vrijeme je božićnih pjesama i darivanja, vrijeme je da jedni drugima pokažemo koliko nam je stalo i da se utješimo i ohrabrimo na dobra djela i plemenite osjećaje u godini koja je pred nama. Nažalost, postoje i ona djeca koja nemaju odgovarajuću roditeljsku skrb i kojima je naša ljubav i briga itekako dobrodošla. Ovaj božićni koncert djeca iz zbora Zagrepčanke i dečki posvetila su njima.

Ovaj Božić dječji zbor Zagrepčanke i dečki pod voditeljskom palicom Lane Marinović i Slavka Olujića za sve ljubitelje veselih nota i pozitivnog duha priprema glazbenu poslasticu s prekrasnom božićnom porukom. Naime, riječ je o božićnom koncertu “Mali anđeli traže svoj dom”, a poruka će vas dirnuti ravno u srce. Preslatki mališani pričaju nam priču o djeci bez roditeljske skrbi i o tome kako je i njima potrebna ljubav i briga te nas potiču da ih darujemo. Stoga, imamo čast, pozvati vas da pogledate koncert na našem Facebooku, danas u 18.00 sati i sutra, na Božić, u 18.00 sati!

,

Inače, zbor Zagrepčanke i dečki postoji već 27 godina, a ove su godine primili i medalju Grada za kulturni doprinos Zagrebu. Ovi neumorni mališani puni su motivacije i pozitivne energije, a uveseljavali su nas tijekom prvog "lock downa”, kada su nakon zagrebačkog potresa sa Sandijem snimila spot na ulicama “ranjenog” grada. Pjesma "Naša mala tajna” postala je pravi hit, baš kao i druge brojne njihove pjesmice, ali i suradnje, poput one sa Severinom za pjesmu "Rođeno moje”. Zagrepčanke i dečki u posljednje su dvije godine snimili više od 80 video spotova, a njihov YouTube kanal prati preko 35 tisuća ljudi.

zagrepcanke i dečki

Vidimo se na našoj Facebook stranici danas u 18.00 h, i sutra, na Božić, u 18.00. Budimo pozitivno pozitivni i šaljimo dobre vibracije! Svima sretan i blagoslovljen Božić želi ekipa s Roditelja.hr i veseli zbor Zagrepčanke i dečki!

Tagovi: , , , ,

Pročitajte i:

Ryan Reynolds

Duhoviti Ryan Reynolds: 'Ne vrte me kćeri oko malog prsta, već ja sam sebe!'

Poznati glumac i njegova životna partnerica Blake Lively roditelji su tri kćeri, a svoj obiteljski…

jež bodljikavko

Kada 11-godišnji dječak oponaša životinje na filmu: 'Tata me je morao škakljati da me nasmije!'

Ove je subote u sklopu Kino Kino festivala prikazan i kratkometražni animirani dječji film 'Jež…

Prva filmska uloga Amana Bukvića, sinčića Amara Bukvića

U sklopu 26. izdanja Modul Memorije Međunarodnog teatarskog festivala U Sarajevu je održana svjetska premijera…

rodile isti dan

Samo slučajnost ili neka tajna veza: Jednojajčane blizanke rodile isti dan!

Između blizanaca postoji posebna povezanost, i to cjeloživotna. Donosimo vam nevjerojatnu priču o jednojajčanim blizankama…