Rodilište & Poliklinka Podobnik i Roditelji.hr poklanjaju budućoj mami pregled 4D ultrazvukom. OBJAVLJENA DOBITNICA!

Jedina privatna bolnica za ginekologiju i porodništvo u Hrvatskoj u kojoj je u 5 godina rada rođeno više od 1400 beba.

Glavne značajke rada Rodilišta & Poliklinike Podobnik su najmodernija tehnologija, visoka kvaliteta usluge, cjelodnevna briga za pacijente te prilagođavanje individualnim željama. Svojom stručnošću te unapređenjem svojih usluga svakodnevno nastoje opravdati zadobiveno povjerenje te biti prvo odredište za sve majke koje žele voditi trudnoću i obaviti porod u najboljim mogućim uvjetima za sebe i dijete.

U taj koncept uklapa se i prenatalna skrb, u sklopu koje se ističe nova metoda neinvazivnog genetskog otkrivanja sindroma Down iz krvi majke od 12. tjedna trudnoće, trenutno jedino u Hrvatskoj dostupnoj u Rodilištu & Poliklinci Podobnik.

Trudnoće prate najmodernijim 4D ultrazvučnim aparatima koji omogućuju preciznu dijagnostiku, a budućim roditeljima pruža priliku da upoznaju svoju bebu prije samog rođenja.

Rodilište je koncipirano za sve vrste poroda i opstetričkih kirurških zahvata. Tri ugodno uređene rađaone opremljene su najmodernijom opremom, a rodilja može birati između nekoliko načina poroda: u vodi, na stolčiću ili na stolu za porode u raznim položajima, dok je bezbolan porod moguć primjenom epiduralne analgezije.

Sukladno željama majke, porodu može prisustvovati suprug ili drugi član obitelji. U slučaju potrebe, rodilište je opremljeno i modernom operacijskom salom za dovršenje poroda carskim rezom, u spinalnoj ili općoj anesteziji. Pri porodu je uvijek prisutna primalja koja se bavi isključivo jednom rodiljom, specijalist ginekolog, anesteziolog, pedijatar i dječja sestra. Uz vrhunski tim stručnjaka koji garantira najkvalitetniju medicinsku uslugu i pacijenticama ulijeva povjerenje te sigurnost, rodiljama je na raspolaganju udoban smještaj u jednokrevetnim apartmanima te medicinska skrb kroz 24 sata.

U želji za stvaranjem obitelji, mnoge parove može obeshrabriti činjenica da taj proces ponekad traje duže nego što su očekivali. No, u današnje vrijeme, uz pomoć metoda medicinski potpomognute oplodnje, od dijagnostičkog postupka, specijalističkog savjeta, indukcije ovulacije i inseminacije do visokospecijaliziranih metoda (IVF/ICSI/TESA) u Rodilištu & Poliklinci Podobnik mnogi parovi uspijevaju ostvariti svoj san.

Povodom 5. godišnjice rada, Rodilište & Poliklinka Podobnik i Roditelji.hr, poklanjaju najsretnijoj budućoj mami pregled 4D ultrazvukom.

Za one koji žele osvojiti 4D ultrazvuk imamo nagradno pitanje. U filmiću Rodilišta & Poliklinke Podobnik pronađite odgovor na sljedeće pitanje:

U kojem mjesecu i koje godine je Rodilište & Poliklinka Podobnik započela s radom?

POGLEDAJ VIDEO!

Odgovore s vašim podacima (ime, prezime, adresa, tjedni trudnoće, kontakt telefon) šaljite na urednistvo@roditelji.hr

Pregled 4D ultrazvukom u Rodilištu & Poliklinci Podobnik najbržim točnim odgovorom osvojila je:

Sandra Tomaić iz Našica

Dobitnicu ćemo kontaktirati telefonom!