Grčevi u mišićima, posebice listovima, uglavnom se pojavljuju u drugom tromjesečju trudnoće, no nekada i ranije



Grčevi se najčešće javljaju noću kad vas iznenadna, nerijetko i vrlo jaka bol obično u listovima, može prenuti iz sna. Poteškoća cijele priče nije samo trenutna bol, već i dugotrajniji osjećaj boli nakon grča kojeg nismo na vrijeme zaustavili ili spriječili. Dokazano je da je čest uzrok ovog problema nedostatak magnezija u tijelu. Uzimanjem preparata s magnezijem, pogodnog za trudnice, možete spriječiti ovu neugodnu pojavu.




Preparat s magnezijem pomaže


Primjenom primjerice preparata Biolectra Magnezij Direkta upravo to ćete i postići jer će se njegovom primjenom, čim osjetite grč, mišići brzo opustiti i bol će nestati. No, terapija magnezijem će, pored uklanjanja simptoma tijekom spazma mišića potkoljenice (listova), pomoći i u eliminiranju uzroka tegoba, jer se popunjavaju zalihe magnezija u organizmu.






Uzimanje ovog preparata lako je i praktično. Vrećice s mikrogranulama lako se otvaraju. U hitnim slučajevima čak ne trebate posezati za čašom vode jer se mikrogranule mogu uzeti izravno u usta, a ugodnog su okusa limuna.