dizajnerica anamarija brkić kreirala novu kolekciju za trudnice

Trudna dizajnerica Anamarija Brkić: moda u blaženom stanju

Dizajnerica Anamarija Brkić predstavila je novu kolekciju Loved by Mommy i stala ispred objektiva u omiljenim komadima

Ako je netko proživio i još proživljava prilično turbulentno razdoblje života, onda je to zasigurno Anamarija Brkić, dizajnerica i kreativka koja stoji iza brenda A'marie. Taj je brend već godinama jedan od uspješnijih na domaćem tržištu, ali  uspjeh je zasjenjen serijom nesretnih događanja koji nisu pogodili samo ovu kreativku nego i brojne druge Zagrepčane, kao i hrvatsko društvo u cjelini. 

Naime, početkom godine Anamarija je objavila da čeka svoje prvo dijete i to je bila uistinu prekrasna vijesti. Taman dok se zagrijavala za svoju novu ulogu i uživanje u blaženom stanju, Zagreb je pogodio razoran potres koji je prouzročio veliku štetu diljem grada. Posljedica potresa nije bila pošteđena ni Anamarija. Srećom, nije ozlijeđena, ali nastale su znatne štete i u njezinu stanu i u šivaonici koja se nalazi u strogom središtu grada. Saniranje štete postalo joj je svakodnevica, ali unatoč svemu, Anamarija je sačuvala vedar duh te je uspjela osmisliti novu kolekciju, Loved by Mommy, ovaj put namijenjenu isključivo trudnicama i svima onima koji obožavaju njezinu basic kolekciju koju čine udobni, praktični i stylish komadi za svaki dan. I sama najbolje nosi takve komade pa je pozirala za nove vizuale kojima pokazuje sve namjene nove linije. Uvijek nasmijana, Anamarija jednostavno sjaji u blaženog stanja, što se vidi i na vizualima.

 “Unatoč stresnim situacijama s kojima se posljednjih nekoliko tjedana svi nosimo kako najbolje znamo, kreativna priča našeg brenda ne staje, nego uz puno pozitivnih misli i emocija stvaramo nove kolekcije. Nova je kolekcija dizajnirana tako da odgovara ženama prije, u vrijeme i nakon trudnoće. Ideja je bila priuštiti vam da u njoj uživate, kao i da vam bude na usluzi jednostavnim održavanjem i prekrasnim osjećajem koji pruža na koži. Posljednjih nekoliko mjeseci posebno osluškujem samu sebe jer trudnoća donosi neke nove senzacije i sasvim druge prioritete”, ispričala je za magazin Story Anamarija Brkić. 

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Anamarija Brkić

Domaća dizjanerica u 41. godini prvi puta postala mama. Stigao sin!

Domaća modna dizajnerica u 41. je prvi puta…

tečajevi za trudnice u vrijeme korone

6 stvari koje svaka trudnica mora znati prije poroda

Sve o porodu, babinju i dojenju, ali i…

marijana batinić

Marijana Batinić otkrila spol bebice koja stiže na ljeto

5-godišnja sestrica Ena dobit će baš što je…

Pročitajte i:

medicinski potpomognuta oplodnja

Tabu koji to ne smije biti: medicinski potpomognuta oplodnja

Mnogo je tabua kad je u pitanju žensko tijelo. Vrijeme je da se tome kaže…

5 emocija na koje niste računali nakon što ste ostali trudni

Iskusit će ih prvenstveno trudnice koje su teškom mukom ostvarile trudnoću!

5 aktivnosti za poboljšanje zdravlja trudnica

Koja aktivnost pomaže smanjiti oticanje nogu, a koja prevenirati gestacijski dijabetes?

trudnoća

Što sve morate znati o Rh faktoru i trudnoći?

Zašto danas Rh nekompatibilnost više nije problem, no zašto ipak treba pratiti Rh negativnu trudnicu?