trbuh nakon poroda

Može li se nakon poroda trojčeka trbuh vratiti na staro?

Iznijeti trudnoću s trojčekima i roditi troje zdrave djece nevjerojatan je poduhvat i uspjeh ove žene. Svijet joj se divio dok je još kao krhka trudnica objavljivala fotografije svog iznimno velikog trbuha, a sada ponovno privlači pažnju trudeći se pokazati kakav trbuh može biti nakon poroda i kako mu pomoći da se vrati u staru formu

Nakon što je objavom fotografija svojeg rastućeg trbuha i komentarima o usponima i padovima trudnoće s trojčekima privukla velik broj pratitelja na Instagramu, Maria Nordø Jørstad nakon porođaja ponovno intrigira fotografijama i to svojeg trbuha.

trudnoća s trojčekima

trbuh nakon poroda

U rujnu prošle godine Maria je carskim rezom rodila troje zdrave djece i nadjenula im slatka imena Iben, Filip i Agnes. No, pored tri bebe, jednog starijeg djeteta i crtica iz života o kojima i dalje voli pisati na svom profilu, Maria se sada pita hoće li uspjeti vratiti svoju staru formu i trbuh koji je i dalje poprilično isturen prema van.

Evo što u svojim postovima piše da koristi te kojim metodama se služi kako bi to postigla:"Sada, nakon trudnoće, imam razdvojene abdominalne mišiće. Također imam problema s držanjem, disanjem i pomalo bolnim mišićima zbog sveg tog hranjenja beba… Radila sam vježbe disanja svaki dan i pazila se da ne radim ništa zahtjevno kako mi je i rečeno. Također nosim steznik u prosjeku 4 do 5 dana u tjednu i to 1 do 5 sati dnevno. Zadnjih par tjedana moj se trbuh konačno vizualno malo smanjio, no još uvijek imam puno pred sobom. Na sreću stanem u neke svoje normalne hlače, pa je i to neki početak. Jedva čekam dobiti svoj stari trbuh natrag"

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

At 08.55, 08.56 and 08.57 today we welcomed our beautiful babies to the world. ??? ⠀ Iben – 1950 g, 48 cm ? Filip – 2070 g, 48 cm ? Agnes – 2335 g, 47 cm ? ⠀ Everything went really well, and we are so happy and relieved.

Objavu dijeli triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen)

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

God jul! Merry Christmas! ???⛄️ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ The girls' outfits (gifts): @elodieecom

Objavu dijeli triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen)

Tekst: I.Š.
Foto i screenshot: Instagram Triplets of copenhagen

Tagovi: ,

Pročitajte i:

18 savjeta za manje bolan porođaj

Ne dopustite da vam tijekom cijele trudnoće iz glave ne izlazi misao o bolnom porođaju…

Ana Mažar: Put od majke do doule

Ženina snaga već je u njoj samoj, a dobiva smisao kada žena shvati da je…

Ovo je neizrečena istina o rađanju djeteta. Nitko je ne smije izustiti...

U knjizi Marcusa Berkmanna 'Očinstvo', autor opisuje sve faze koje je prolazio od ženine trudnoće…

polozaji za porod

Jeste li već razmislili u kojem položaju ćete dočekati porod?

Trudni ste i sigurno razmišljate o porodu, kako će on izgledati i u kojem položaju…