Katy Perry i Orlando Bloom

Katy Perry i Orlando Bloom postali roditelji! Zna se i ime djevojčice

Par je vijest prvo podijelio s UNICEF-om, organizacijom UN-a u kojoj oboje služe kao ambasadori dobre volje. Upozorili su na globalni problem neadekvatne medicinske skrbi tijekom poroda, zbog čega svakih 11 sekundi u svijetu jedna majka ili novorođenče umru tijekom poroda

Američka pjevačica, 35-godišnja Katy Perry i njezin osam godina stariji zaručnik, glumac Orlando Bloom dobili su svoje prvo dijete, malenu djevojčicu koja se zove Daisy Dove Bloom, javlja enews, a prenosi Story. Par je vijest prvo podijelio s UNICEF-om, organizacijom UN-a u kojoj oboje služe kao ambasadori dobre volje.

‘Lebdimo od ljubavi i čuda nakon dolaska naše zdrave djevojčice’, napisali su uz prvu fotografiju novorođene mezimice snimljene u bolnici.

“Znamo koliko smo sretni, jer nemaju svi tako mirno iskustvo porođaja kakvo smo mi imali. Zajednice diljem svijeta još uvijek nemaju pristup punoj medicinskoj njezi i zato svakih jedanaest sekundi jedna majka ili novorođenče na svijetu umire tijekom porođaja, iz razloga koji bi se mogli spriječiti. Zbog koronakrize, životi novorođenčadi su u još većoj opasnosti zbog otežanog pristupa čistoj vodi, sapunu, cjepivima i lijekovima koji sprječavaju bolesti. Nama, kao roditeljima tek rođene bebe, to slama srce i suosjećamo sa svim roditeljima koje muče takvi problemi”, poručio je ovaj slavni par.

Katy je ovo prvo dijete, dok Orlando iz prijašnjeg braka s australskim modelom Mirandom Kerr ima devetogodišnjeg sina Flynna. Par se zaručio u veljači ove godine, ali su planirano vjenčanje u Japanu morali odgoditi zbog izbijanja pandemije. 

Tekst: Story.hr
Fotografije: Profimedia

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

šivanje međice

Za mame koje žele znati više: Što vas očekuje kod šivanja međice i kako to izgleda?

Puno je lakše pristupiti porodu ako znate što se sve može događati i kojim ćete…

porod

Dan koji ste čekali: Koje su faze poroda i koliko dugo traju trudovi?

Bliži se najvažniji događaj u vašem životu, a vas ispunjavaju različiti osjećaji: slatko iščekivanje, trema,…

5 odgovora koje želi znati svaka mama nakon poroda

Trudnoća se ne zove uzalud drugo stanje, jer život koji se razvija tijekom devet mjeseci,…

porod

Što osjeća dijete kad prolazi kroz porođajni kanal?

Ovo slikovito pokazuje koliko je zapravo teško roditi!