Sve što buduće majke trebaju znati na jednom mjestu

Učlanite se u dm babybonus program za trudnice i preuzmite paket za trudnice

Uzbuđenje, sreća, iščekivanje. I stotinu pitanja. Ovako otprilike izgleda trenutak (i trenuci) nakon što saznate sretnu vijest da će se vaša obitelj povećati za jednog malog, novog člana. Odjednom vas zanimaju informacije o kojima dotad niste previše vodili računa jer želite da sve ispadne najbolje što može - od potrebnih stvari koje trebate kupiti, ispravne prehrane do toga kako spriječiti bolove u nogama i normalno se kretati. Kako bi vam pomogao u pronalasku odgovora na ova praktična pitanja, a trudničke dane učinio još ugodnijima i ljepšima, dm je u suradnji sa stručnjacima pripremio sveobuhvatan Savjetnik za buduće majke, a mi za vas njegov sažetak.

Što krije Savjetnik?

Popis za kupovinu - svega!

Uskoro će mali bebač ugledati svjetlo dana, a kako biste ga dočekali spremni, u Savjetniku se krije nekoliko popisa za kupovinu – od popisa za odlazak u rodilište, dojenja i hranjenja do prve odjeće. Proizvode poput blazinica za grudi ili čaja za dojilje, koji su označeni sa "x" u Savjetniku, možete pronaći i u svom omiljenom dm-u.

Kako njegovati kožu i kosu u trudnoći

Hormonske promjene tijekom trudnoće mogu promijeniti tip kože. Primjerice, koža može postati suha i svrbjeti, a postoji mogućnost pojačane pigmentacije i dobivanja strija. U Savjetniku pročitajte što sve možete učiniti kako biste ovim i drugim problemima stali na kraj.

Što jesti, a što izbaciti?

Većina žena se u trudnoći trudi što manje jesti jer se boje da nakon poroda neće moći vratiti svoju staru težinu. No, ako je razdoblje između obroka predugo, lako dođe do pada šećera u krvi koji uzrokuje probleme s tlakom, napade gladi i nevoljkost. U Savjetniku se nalaze savjeti kojima to možete spriječiti, ali i oni o tome što obvezno morate izbaciti iz jelovnika.

Kako mirnije spavati i čime opremiti domaću ljekarnu

U Savjetniku se nalazi rješenje koje će vam pomoći uspostaviti kontakt s djetetom koje će ga umiriti u noćnim satima. Osim ritanja djeteta, vaše spavanje mogu omesti i neugodnosti, poput žgaravice, sve većeg trbuha ili bolnih kralježnica. U Savjetniku saznajte kako njima stati na kraj kako biste mogli spavati mirnije.

Noge i kralježnica u trudnoći

Trudnice se često susreću s umornim i natečenim nogama, trncima i grčevima u listovima, a i leđa znaju boljeti. Za dobrobit kralježnice preporučuje se plivanje, ali i šetnja i gimnastika, a kako probuditi cirkulaciju i spriječiti osjećaj teških i umornih nogu, potražite u Savjetniku.

Kako do Savjetnika?

Zainteresirali smo vas za Savjetnik i želite ga imati pri ruci u svakom trenutku? Tada se učlanite u dm babybonus program za trudnice u koji se mogu uključiti sve trudnice s prebivalištem u Hrvatskoj. Potrebno je u omiljenoj dm prodavaonici zatražiti, ispuniti i predati prijavnicu. Nakon prijave, dobit ćete darovni paket koji uključuje Savjetnik, ali i knjižicu s bonovima za povoljniju kupovinu u dm-u i kod dm-ovih partnera u kojoj se od ove godine krije i kupon za 15% popusta na ukupnu kupnju iznad 200 kuna.

Sretno svim budućim mamama!

Tekst: Promo

Pročitajte i:

Hoće li biti curica ili dečko?

Odgovor na to pitanje htjeli bi znati svi već od prvog dana začeća. Iako, naravno,…

vaginalni zvucnik

Jasnija komunikacija s bebom u trbuhu pomoću vaginalnog zvučnika

Beba već u trbuhu ima razvijen sluh i reagira trzajima i živahnim pokretima na majčin…

Najčešća pitanja vezana za višeplodnu trudnoću

Ako očekujete dvojke ili trojke, ili znate nekoga tko ih očekuje, pročitajte koja pitanja vezana…

Kako potaknuti bebu u trbuhu da se pomakne?

Velik je događaj osjetiti prve bebine pomake u trbuhu, a kad postanu učestaliji, prava je…