Chrissy Teigen otkrila kako je i zašto izgubila sina u 5. mjesecu trudnoće

Oglasila se i ispričala detalje tragedije...

Početkom mjeseca svijetom je odjeknula vijest kako je manekenka, voditeljica i supruga pjevača Johna Legenda, 34-godišnja Chrissy Teigen, nakon komplikacija u trudnoći, u petom mjesecu trudnoće izgubila sinčića Jacka. To je dala do znanja setom dirljivih crno-bijelih fotografija iz bolnice, zbog čega se našla i na udaru kritika. Međutim, iako je do sada o cijelom traumatičnom iskustvu šutjela, sada se, prenosi Story, u emotivnoj objavi obratila javnosti i progovorila o pobačaju, a objasnila je i zašto je odlučila objaviti potresne fotografije.

View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

“Nisam znala kada ću biti spremna pisati ovo. Dio mene mislio je da će to biti brzo, kada sam još uvijek zaista osjećala bol zbog svega što se dogodilo. Mislila sam da ću sjediti u kutu sobe s prigušenim svjetlima, prebirući po vlastitim mislima iz čašu crnog vina, ušuškana u deku. Jedan od trenutaka koji će mi ostati ‘urezan’ u sjećanje je kada sam hodala hodnicima bolnice, bilo je jutro (ili večer, ne znam), a John je rekao: ‘Što je ovo, j****i party ovdje?!’ Hodali smo na kat niže, znala sam da ću uskoro roditi onog koji je trebao biti peti član naše obitelji, sina, samo da bih mu nekoliko trenutaka kasnije rekla zbogom. Ljudi su slavili, veselili se zbog novih života. U tome trenu misliš kako misle na sve, samo ne na tebe ‘, napisala je Chrissy na svojeb blogu.

“Tada sam se već pomirila s time što će se dogoditi. Primit ću epiduralnu i roditi našeg sinčića u 20. tjednu, dječačić ne bi mogao preživjeti u mom trbuhu. Prije toga bila sam na čuvanju trudnoće mjesec dana, nadajući se da ćemo doći do 28. tjedna, kada stvari postaju sigurnije za dijete. Dijagnosticirana mi je djelomična abrupcija posteljice. Oduvijek sam imala problema s posteljicom, i Milesa sam rodila mjesec dana ranije jer nije dobivao dovoljno hrane iz moje posteljice. Ipak, ovo je bila moja prva abrupcija.Pažljivo smo pratili stanje. Krvarila sam i krvarila, malo ali po cijele dane, mijenjala sam si pelene svakih nekoliko sati. Međutim, onda sam počela sve jače krvariti. Tekućine oko Jacka bilo je sve manje, na kraju je jedva imao u čemu ‘plutati’. Kunem se da sam u jednom trenu u ležećem položaju mogla osjetiti njegove ruke i noge. Liječnik mi je tada rekao ono što sam već znala – vrijeme je da se oprostimo. On ne bi preživio, a da sam zadržala trudnoću, ne bih niti ja’, dodala je Chrissy, koja je i objasnila potresne fotografije na kojima uplakana u naručju drži mrtvorođenog Jacka, oko kojih se digla ‘bura’ u javnosti.

“Inzistirala sam na tome da John i moja majka sve fotografiraju, koliko god neugodno bude. Znala sam da se ovog trenutka moram sjećati kao i najljepših trenutaka u našem braku, onih kad smo se vjenčali i kad se rodilo prvih dvoje djece. Morala sam podijeliti svoju priču”, priznala je.

Tekst: Story.hr
Fotografije: Instagram i Profimedia

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Jedinstvena posveta slavnih supružnika svojoj 'izgubljenoj' bebi

Chrissy Teigen i John Legend nastavili su sa…

Chrissy Teigen i John Legend s djecom

Dirljiva posveta supruzi nakon gubitka njihove nerođene bebe

Nedavno su proživjeli tragediju, a sada je glazbenik…

Chrissy Teigen

Nakon komplikacija u trudnoći, ipak izgubila bebu

Prije nekoliko dana završila je u bolnici zbog…

Pročitajte i:

Smiju li trudnice jesti superhranu?

Obzirom da je svaka trudnoća specifična, vrlo je važno posavjetovati se s liječnikom prije konzumiranja…

Je li u trudnoći seks poželjan?

Mnoge žene, kad je o seksu u trudnoći riječ, osjećaju nelagodu ili se pak srame…

Martina Bijonda: 'I danas pamtim dan kada sam rodila u 27. tjednu trudnoće'

Nakon dva spontana pobačaja, Zagrepčanka Martina Bijonda u 27. tjednu trudnoće rodila je svoju kći…

prehrana trudnice

10 prirodnih načina borbe protiv žgaravice u trudnoći

Otprilike četvrtina do polovina trudnica pati od blažeg ili jačeg oblika žgaravice. Kako si mogu…