Slušajte otkucaje srca svoje bebe

Veza između majke i djeteta započinje i prije njegova rođenja, samim trenutkom začeća. Kako beba raste, tako i osjećaj povezanosti jača. Produbljivanju tog odnosa uvelike je pomogao Baby Watcher – uređaj za osluškivanje rada srca djeteta u bilo kojoj prilici, tijekom cijele trudnoće.

Baby Watcher je jedan od najsuvremenijih ultrazvučnih uređaja („Fetal Doppler“) pomoću kojeg možete čuti otkucaje srca vašeg nerođenog djeteta bez ikakvog štetnog utjecaja na majku ili dijete. Slični se uređaji odavno koriste u ambulantama za trudnice – riječ je o klasičnom „ultrazvuku“, kako ga često nazivamo. No zbog svoje složenosti i skupoće oni do sada nisu bili u široj uporabi. To se sada, srećom, promijenilo.

Ideja za razvoj Baby Watcher-a nastala je uslijed dugogodišnje ginekološke prakse jednog liječnika.

Autor ideje je prim.dr. Stefan Engelbrecht, ginekolog, koji je poslije trinaestogodišnjeg rada u Austriji i nakon brojnih razgovora s trudnicama, liječnicima i ginekolozima, došao na ideju da nešto što je do sada bilo moguće samo u liječničkoj ordinaciji, omogući budućim majkama svakodnevno, gdje god one to žele. Tako je nastao mali praktični uređaj kojim svaka trudnica može sama, ali i zajedno sa obitelji, komunicirati sa svojom bebom već tijekom trudnoće.

Glavni cilj Baby Watchera je unapređivanje kvalitete odnosa majke i djeteta već od najranije trudnoće, čime već i mjeseci prije poroda postaju jedinstveno iskustvo. Baby Watcher trudnicama nudi mogućnost kontakta s bebom već od 14. tjedna trudnoće.
Baby Watcher predstavlja jedno nevjerojatno iskustvo, ne samo za vas kao buduću majku, već i za čitavu obitelj.

Beby Watcher je dostupan u internet prodaji po vrlo povoljnoj cijeni od samo 890 kn. Uz njega ćete dobiti ultrazvučni gel kao poklon. Mogućnost plaćanja karticama, pouzećem, on-line bankarstvom, općom uplatnicom i virmanom. Dostava je besplatna!

Za više informacija pogledajte: www.baby-watcher.hr


Pročitajte i:

Marijana Batinić

Marijana Batinić pokazala trudnički trbuščić

Televizijska voditeljica Marijana Batinić, koja je u veljači objavila da čeka svoje drugo dijete, djevojčicu,…

Nataša Janjić Medančić

Nataša Janjić Medančić o trudnoći i imenu djevojčice koja stiže u kolovozu

Poznata glumica konačno je odahnula nakon što se vratila u svoj dom, kojeg je morala…

poznat emame koje su rodile kod kuće

Sve možemo od doma! Porođaj kod kuće sve veći trend, pa i među slavnim mamama!

Žene koje su iskusile porođaj kod kuće kažu kako je to dostojanstveniji i ugodniji način…

Mateo i Izabel Kovačić

Dugo su čekali, a sad im se želja ostvarila. Mateo i Izabel Kovačić postaju roditelji!

Par se vjenčao 2017. godine, a bebica će biti kruna njihove ljubavi, koja traje od…