Odabrane dobitnice wellness tretmana u hotelu Aurora

Aerosol kristalnog lošinjskog mora, autohtono bilje i Sacred Nature organska kozmetička linija glavni su sastojci koji se u wellnessu hotela Aurora koriste kako bi sve mame, i one koje će to postati, sačuvele svoju prirodnu ljepotu i zdravlje.

Mediteranski koncept i holistički pristup uz uporabu autentičnog otočkog bilja izdvojili su wellness hotela Aurora u jedinstveno mjesto gdje stoljetna priroda liječi. Upravo zbog takve kvalitete, u nepune dvije godine rada, Wellness je dobio vrijedno priznanje za kategoriju “Upotreba preparata od autohtonog ljekovitog bilja Hrvatske” koje dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radio televizija.

Smješten u srcu Sunčane uvale na Lošinju gdje se u zraku miješa miris kristalno čistog mora, stoljetne borove šume i aromatičnog bilja, [comfort zone] Spa & Wellness Aurora pruža nezaboravne trenutke opuštanja, ugode i zdravlja, idealnog za sve trudnice i mlade majke.


New life i New mum tretmani osmišljeni za trudnice i mlade majke pospješuju protok limfe i reaktivaciju krvožilnog sustava, te učvršćuju i uravnotežuju tonus mišića i kože. U tretmanima se koriste hranjiva ulja iz otočkog, ekološkog uzgoja, koja koži vraćaju elastičnost i gipkost, a koja nemaju negativan učinak na plod ili kvalitetu mlijeka (ukoliko majka doji).

U studenom, mjesecu masline, nude se programi koji potiču blagotvorno djelovanje masline na zdravlje organizma i ljepotu žene dok u prosincu, mjesecu bora, punim plućima disat će se njegova ljekovita aromatičnost.


Ulja i esencije iz domaćeg ekološkog uzgoja, kao i vrhunska kozmetika iz organskog uzgoja linije Sacred Nature garantiraju najvišu kvalitetu njege. Stručno osoblje, kao i specifičan svježi otočki zrak, koji konstantno ulazi i cirkulira wellness centrom, jedinstvena su vrijednost koja doprinosi opuštanju i zdravlju svakoga gosta.

Odvojite jedan od nadolazećih vikenda za posjet Lošinju, otoku vitalnosti, i dopustite stručnom osoblju [comfort zone] Spa & Wellness Aurora da vas opuste u slatkom iščekivanju ili bržinom odgajanju vaše bebe. Jedinstveni doživljaj wellnessa, u kojem stoljetna priroda u svakome trenutku liječi, možete pronaći jedino na Lošinju!


Kako osvojiti tretmane?

Dvjema našim vjernim korisnicama portala roditelji.hr [comfort zone] Spa & Wellness Aurora daruju po jedan tretman New life ili New mum. Dvije trudnice ili mame koje prve jave svoje podatke (ime, prezime, kontakt telefon, mjesec trudnoće ako se radi o trudnici), na naš e-mail urednistvo@roditelji.hr s naznakom “Spa & Wellness Aurora” osvajaju ugodnu masažu u hotelu Aurora u Malom Lošinju.

Tretman traje minimalno 60 minuta. Tretman New life (rebalansirajući tretman) smiiju koristiti trudnice nakon trećeg mjeseca trudnoća, a tretman New Mum (za tonifikaciju i učvršćenje) žene koje više ne doje.

Molimo cijenjene korisnice portala koje su u zadnjih 5 mjeseci već osvojile neku od nagrada na našem portalu, da se ne prijavljuju za ovu igru, kako bi i druge korisnice dobile svoju priliku. Hvala na razumijevanju. Put i smještaj u hotelu nisu uključeni u nagradnu igru.

Korisnice koje su osvojile tretmane u hotelu Aurora jesu:

1. Marea Ivić, Boljun

2. Viktorija Drgestin

Čestitamo na osvojenom daru! Telefonski ćete biti kontaktirane radi dogovora oko tretmana.


Pročitajte i:

Potresno pismo trudnice koja je predugo ostavljena bez plodne vode

Trudnoća je bila idealna, a onda je ova žena, čija priča dolazi iz Srbije, ostavljena…

Ivan Jurić, pokretač peticije za pratnju n aporodu, sa suprugom Marijom

Razgovarali smo s pokretačem peticije za pratnju na porodu: 'Ovo je obećanje supruzi i našoj Dori!'

Cilj je prikupiti 30 tisuća potpisa koje će Ivan osobno uručiti članovima Stožera civilne zaštite

trudna pjevačica pamela ramljak

Trudna pjevačica otkrila ime djevojčice koja stiže u kolovozu

Početkom kolovoza maleni Antun dobit će društvo - sestricu, čije je ime, slučajno ili ne,…

strije i njega kože u trudnoći

Ako se prepoznajete u ova četiri slučaja, imat ćete izraženije strije u trudnoći

Mlađa životna dob, indeks tjelesne težine veći od 26, porast težine u trudnoći veći od…