Mogućnost da čujete i vidite otkucaje srca bebe tijekom trudnoće daje tako umirujući osjećaj sigurnosti

Veza između majke i djeteta započinje i prije djetetova rođenja, samim trenutkom začeća. Kako beba raste, tako i osjećaj povezanosti jača. Produbljivanju tog odnosa uvelike može pomoći Baby Watcher - uređaj za osluškivanje rada srca djeteta već i tijekom trudnoće.





Baby Watcher je jedan od najsuvremenijih ultrazvučnih uređaja (Fetal Doppler) pomoću kojeg se mogu čuti otkucaji srca nerođenog djeteta bez ikakvog štetnog utjecaja na majku ili dijete. Slični se uređaji odavno koriste u ambulantama za trudnice – riječ je o klasičnom „ultrazvuku“, kako ga često nazivamo. No zbog svoje složenosti i skupoće oni do sada nisu bili u široj uporabi. To se sada, srećom, promijenilo.




Ideja za razvoj Baby Watchera nastala je uslijed dugogodišnje ginekološke prakse jednog liječnika


Autor ideje je prim.dr. Stefan Engelbrecht, ginekolog, koji je poslije trinaestogodišnjeg rada u Austriji i nakon brojnih razgovora s trudnicama, liječnicima i ginekolozima, došao na ideju da budućim majkama omogući praćenje otkucaja bebinog srca što je do sada bilo moguće samo u liječničkoj ordinaciji.


Tako je nastao mali praktični uređaj pomoću kojeg svaka trudnica može sama, ali i zajedno s obitelji, komunicirati sa svojom bebom već od 14. tjedna trudnoće. Budući otac također može slušati svoje nerođeno dijete, a braća i sestre se tako na najbolji mogući način mogu pripremiti za prinovu u obitelji. Redovitim osluškivanjem otkucaja srca stvara se čvrsta veza s bebom, a to je dobra prevencija razdoblja ljubomore nakon njezina rođenja.










Sigurno kroz trudnoću


Srce je najvažniji parametar zdravlja kako kod odraslih tako i kod bebe u razvoju. Baby Watcher omogućuje da se otkucaji bebinog srca slušaju redovito te da se time ranije otkriju moguće komplikacije. Stres, strah, pušenje i konzumiranje alkohola opterećuju vašu bebu i ubrzavaju rad njezinog srca. S druge strane mir, zdravlje i uravnotežene emocije na bebu djeluju pozitivno i ona na njih "odgovara" mirnim otkucajima srca, frekvencijom od 120 do 160 u minuti.



Asistencija ginekolozima


Vrijedi spomenuti da se Baby Watcher i kod nas (npr. Petrova bolnica) i u svijetu sve češće koristi i na odjelima za održavanje trudnoće kao asistencija liječnicima. Mirna majka je sretna majka, pa je time i trudnoća lakša i, pokazalo se, sretnija.




Dostupan u internet prodaji sada uz akcijski popust od 25% prema svakom kupcu upisom koda BW1165 prilikom web shop kupnje. Uz njega ćete dobiti ultrazvučni gel kao poklon. Mogućnost plaćanja karticama, pouzećem, internet bankarstvom, općom uplatnicom i virmanom. Dostava je besplatna!



Za više informacija pogledajte: www.baby-watcher.hr