supertalent

VIDEO: Ovaj zbor je dokaz koliko su kreativni i strastveni učitelji važni!

Ovaj zbor mladih djevojaka i mladića oduševio nas je i to iz više razloga. Zapjevali su legendarni hit Queena "Don't stop me now", pjesmu koja je se smatra jednom od najpozitivnijih i najveselijih rock pjesama, a koja govori o životnoj strasti, radosti, usmjerenosti prema traženju svog puta te uživanju u tom procesu - jednostavnije rečeno, svemu onom što mladi osjećaju i što žele na počecima svojih života...

Da njihov nastup u zadnjem Supertalentu prenosi veliku emociju do slušatelja vidjelo se i po žiriju u kojem su neki od članova plakali tijekom cijele izvedbe. Maja Šuput je jedva izdržala navalu emocija, a Janko Popović Volarić je dajući im prolazno “DA” poentirao rečenicom koja se nameće svakome dok gleda ovako mlad i kreativan zbor: "Jedna od stvari koje govori ovaj vaš nastup jest koliko su profesori i učitelji bitni i koliko se to često zaboravlja i koliko puno oni daju našoj djeci, a o tome jako malo pričamo i dajemo jako malo mogućnosti da budu i bolji i nagrađeni za to", izjavio je Janko na čemu mu se nasmiješeni voditelj zbora sa suzama u očima zahvalio.

Takvih pjesama, emocija strasti i želje i prije svega podrške mladima pomalo nedostaje u našem društvu. Varaždinski zbor u kojem su i neki mladi zaplakali i njihovi voditelji mogu nam svima biti primjer da se može bolje i da se mladima treba posvetiti na njima primjeren način.

Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia

Tagovi: ,

Pročitajte i:

10 gadgeta koji olakšavaju život mamama

Vremena kad su elektronski gadgeti bili gotovo isključivo muški teritorij odavno su iza nas -…

vukovar

Kamo na izlet? 5 razloga zašto posjetiti Vukovar

Trendovi u turizmu promijenili su se preko noći. Sada, kada su putovanja opet moguća, u…

Kako s djecom besplatno u kino?

Evo prilike da pogledate jednu sasvim posebnu verziju Ježeve kućice...

Što je rastužilo Lanu Klingor Mihić? Je li i vaše dijete to nekad napravilo?

Nestašluci su dio djetinjstva! Možda ne odmah, ali u jednom trenutku života ipak izmame osmijeh…