Dođite na TEDxYouth konferenciju za djecu i mlade

Prva TEDxYouth@Zagreb konferencija bavit će se temom: "Znamo li učiti od djece?"

Povodom Svjetskog dana kreativnosti i inovativnosti u Zagrebu će se u četvrtak 21. travnja u prostoru Kluba Kina Grič s početkom u 10 sati održati prva TEDxYouth@Zagreb konferencija u suorganizaciji Mreže za razvoj i kreativnost te Udruge ravnatelja osnovnih škola i Udruge ravnatelja srednjih škola.

Inspiracija za nove naraštaje

TEDxYouth@Zagreb je događaj neovisno organiziran prema neprofitnoj licenci TED programa, a vizija i cilj mu je pobuditi znatiželju, istraživački duh, inovativnost, kreativnost u razmišljanju te osnažiti i inspirirati djecu i mlade.

Polazeći ovoga puta od zajedničke teme “Znamo li učiti od djece?”, djeca iz Hrvatske održat će niz inspirativnih predavanja i tako podijeliti svoje ideje i nadahnuća.

Mladi govornici, učenici osnovnih i srednjih škola, odabrani su od strane stručnog žirija na temelju literarnih radova poslanih na natječaj pod nazivom „Što možemo naučiti od djece“.

www.tedxyouthzagreb.com

Pročitajte i:

dječak ze zabavlja u ljetnom kampu

Kako na zabavan način potaknuti razvoj logike i razumijevanja kod djece?

Djeca imaju kapacitet uzeti maksimum iz svakog iskustva i oni to čine u svakom doživljaju,…

dijete vozi bicikli s maskom na licu zbog koronavirusa

Škole odgađaju podjelu učeničkih svjedodžbi zbog koronavirusa

Zbog aktualne epidemiološke situacije u Hrvatskoj, povezane s koronavirusom, brojne škole diljem Hrvatske otkazuju podjele…

darovita djeca

Je li vaše dijete darovito?

Statistike kažu da je jedan do pet posto darovite djece, što znači da ih u…