Lagana, prozračna i sočna torta koju ćete vrlo brzo pripremiti
Sastojci
1 gotovi biskvit
1 l kompota od višanja
500 ml slatkog vrhnja
žličica cimeta u prahu
1 puding od vanilije u prahu
100 g šećera
1 šlagfix
Priprema
1. Razrežite biskvit popola.
2. Zakuhajte kompot od višanja te dodajte šećer i cimet.
3. Razmutite puding u prahu s malo vode te dodajte u ključajući kompot.
4. Većinu vruće smjese stavite na donji dio biskvita, preklopite s gornjom polovicom i ostatak smjese prelijte po gornjem biskvitu.
5. Ostavite tortu da se ohladi.
6. Istucite slatko vrhnje dodavanjem šlagfixa te premažite cijelu tortu.
7. Ukrasite po želji.
Recept poslao čitatelj Igor Osrečak
Najveći roditeljski strah: Kako se ponašati kad se dijete izgubi u gužvi
Simptomi koji mogu pokazivati ADHD kod djece: Stručnjak objašnjava na što obratiti pažnju
Dnevno spavanje kod bebe: Kako znati da je spremna za novu rutinu i kada treba pričekati?
13 životnih vještina koje dijete treba znati od malih nogu
'Jednostavne' i 'teške' bebe: Zašto su neki mališani mirni i vole društvo, a drugi nervozni i stalno plaču