Malo drukčija štrudla, ali prije svega brzo gotova, a opet sočna
Sastojci nadjev
3 čvrsta jogurta
1,5 (šalica od jogurta) grisa
2 šalice šećera
1 šalica ulja
1 prašak za pecivo
1 vanilin šećer
....i još potrebno:
1 teglica višanja iz kompota ili ribane jabuke
gotove kore
Sastojci
Napravite nadjev sa gore navedenim sastojcima. Za svaku „štrudlicu“ vam trebaju tri kore. Svaku koru pojedinačno namažite s 5 jušnih žlica nadjeva (u suprotnom nećete imati dosta smjese) te slažite redom koru, nadjev, koru, nadjev te stavite voće i zamotajte. Pecite oko 35 minuta na 180 stupnjeva dok se ne zarumeni i podigne se. Pečenu štrudlu pokrijte krpom da malo odpusti i dobar tek.
Recept poslala čitateljica Gordana Pavić
Baby Lasagna objavio slikovnicu: Priča o predivnom prijateljstvu s jednookim ljubimcem
Tata ljubi petogodišnjeg sina u usta: Optužili ga da će mu prenijeti bakterije i karijes
Majčino mlijeko boje jagode: Mama pokazala što stoji iza ovog fenomena
4 tipa roditelja i stilova odgoja, a jedan je najgori
Kate Middleton tradicionalno fotografirala princa Louisa za šesti rođendan