Sastojci:

  • Argeta pašteta od lososa: 200 g
  • maslac: 50 g
  • dimljeni losos: 100 g
  • kavijar: 50 g
  • rotkvice
  • prepeličja jaja u octu: 10 kom
  • brašno: 100 g
  • ulje: 1 dl
  • voda: 1 dl
  • jaje: 3 kom
  • sol

Priprema:

Vodu posolite i zakipite, dodajte ulje i brašno te kuhajte dok se tijesto ne odvoji od posude. Ohladite i tijekom miješanja dodajte jedno po jedno jaje. Tijesto stavite u vrećicu za nadjev te oblikujte krafnice na limu za pečenje obloženom papirom za pečenje. Ispecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Gornje dijelove krafnica odrežite i odložite. U krafnice ubrizgajte lososovu paštetu kojoj ste dodali sjeckanog dimljenog lososa i rastopljeni maslac te pokrijte poklopčićima. Krafnice ukrasite kriškama rotkvice, prepeličjim jajima, lososom i kavijarom.