Sastojci:
- 50 dag blitve
- 25 dag zobenih pahuljica
- 1 jaje
- češnjak
- luk
- 1 dl ulja
- krušne mrvice
Priprema:
1. Blitvu skuhajte, ocijedite i narežite.
2. Blitvi dodajte zobene pahuljice koje su 10 min odstajale u mlakoj vodi, malo nasjeckanog češnjaka i luk pirjan na ulju.
3. Sve sastojke dobro izmiješajte, posolite, popaprite te oblikujte popečke.
4. Popečke uvaljajte u krušne mrvice i pržite u dubokom ulju.
5. Poslužite uz omiljeni prilog.
Tekst: Ivančica Tarade
Foto: Profimedia
Tata ljubi petogodišnjeg sina u usta: Optužili ga da će mu prenijeti bakterije i karijes
Majčino mlijeko boje jagode: Mama pokazala što stoji iza ovog fenomena
4 tipa roditelja i stilova odgoja, a jedan je najgori
Kate Middleton tradicionalno fotografirala princa Louisa za šesti rođendan
Princ Louis uči uz metodu iz 1980-ih: Poboljšava emocionalnu inteligenciju kod djece, ali i odraslih