Ovako se priprema:
- Pomiješajte 150 g kuhane kvinoje, 1 žličicu balzamičnog octa, dvije žličice origana i malo soli. Sve zajedno izmiksajte štapnim mikserom u homogenu smjesu. Smjesu premjestite u okrugli kalup obložen papirom za pečenje.
- Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Pecite podlogu pizze 15 do 20 minuta.
- Prelijte tijesto umakom od rajčice, pospite kuhanim kukuruzom, gljivama, crnim maslinama i sve zapecite još 10 minuta u pećnici na istoj temperaturi. Ukrasite listićima bosiljka.
Naravno da se sastojci mogu i varirati, no ako želite da pizza bude zdravija, dodajte povrće, meso i ribu, a smanjite količine sira.
Dobar tek!
Baby Lasagna objavio slikovnicu: Priča o predivnom prijateljstvu s jednookim ljubimcem
Tata ljubi petogodišnjeg sina u usta: Optužili ga da će mu prenijeti bakterije i karijes
Majčino mlijeko boje jagode: Mama pokazala što stoji iza ovog fenomena
4 tipa roditelja i stilova odgoja, a jedan je najgori
Kate Middleton tradicionalno fotografirala princa Louisa za šesti rođendan