Vrhunski rezultati domaćeg brenda: Saponia – hrvatski broj 1

Prema istraživanju ACNielsen-a, Saponia je tržišni lider u kategoriji 'deterdženata za pranje rublje'

Kvaliteta proizvoda je bitna pretpostavka uspjeha nekog brenda, a na potrošačima je da ju prepoznaju i takvom proizvodu poklone svoje povjerenje i lojalnost. U Saponiji su svjesni da uvijek i u svemu treba biti izvrstan i potrošačima ponuditi jedinstvene proizvode koji će svojom kvalitetom na najbolji način zadovoljiti njihove potrebe. Jedan od pokazatelja uspjeha Saponije je i rast proizvodnje te je u 2016. godini proizvedeno preko 62 tisuće tona različitih deterdženata za pranje rublja. Najbolja potvrda ispravnosti takvog puta je uspjeh koji već godinama i generacijama imaju deterdženti za pranje rublja Faks helizim i Nila. Upravo su potrošači svojom odlukom o kupnji i lojalnošću prepoznali i potvrdili kvalitetu Saponijinih proizvoda što je rezultiralo da su upravo deterdženti za pranje rublja ovog hrvatskog proizvođača najprodavaniji na tržištu. To dokazuju i rezultati istraživanja ACNielsen-a. U razdobolju rujan/listopad 2015. - srpanj/kolovoz 2016. Saponia je ostvarila najveću količinsku prodaju u kategoriji ‘deterdženata za pranju rublja’, što je dokaz lojalnosti hrvatskih kupaca domaćem brendu, čime je Saponia tržišni lider u ovoj kategoriji. Ovi uspješni rezultati odnose se na sve robe marke Saponije - Faks helizim, Nila, Bioaktiv i Rubel.

Povezanost Saponije s potrošačima ima i emotivnu notu. Naime, Faks helizim još od 1968. godine pruža čistoću, bjelinu i mirisnu svježinu rublju prateći svojom formulacijom modne i mirisne trendove, inovacije u vrstama tkanine te ekološke zahtjeve, uvijek iznova ostavljajući zapažen dodir čistoće i mirisa. Danas je Faks helizim Hrvatski broj 1, što potvrđuju rezultati istraživanja AC Nielsena, prema kojima je ovaj premium brend ostvario najveću količinsku prodaju u svojoj kategoriji (Izvor: Nielsen, panel trgovine u Hrvatskoj, rujan 2015. - kolovoz 2016.)

Nove generacije sve manje vremena žele trošiti na poslove kao što je pranje rublja, a istovremeno očekuju da njihova moderna odjeća bude savršeno čista. Za njih su u Saponiji razvili liniju Faks helizim gel čije varijante za bijelo, šareno ili tamno rublje u potpunosti i vrlo jednostavno ostavljaju čisto i njegovano rublje i to na niskim temperaturama pranja, a dodatni benefit je da na rublju ostavlja profinjen i ugodan miris. Novi Faks helizim gel je, u samo nekoliko mjeseci, privukao zanimanje potrošača te je prodaja u Hrvatskoj u 2016. praktično udvostručena u odnosu na 2015.

Posebno osjetljivo rublje zahtjeva posebnu pažnju i njegu. Nila je uvijek bila savršen izbor posebno jer su varijante unutar brenda kreirane da štite vlakna i njeguju boju finog rublja različitih boja pa i potpuno crne. Posebno treba istaknuti novitet – Nila Baby, deterdžent s dodatkom lanolina za dječju odjeću, ali i za sve one koji imaju osjetljiviju kožu. Nila Baby je razvijena u istraživačkom institutu Saponije, a dermatološki certifikat dobila je nakon provedenog ispitivanja na prestižnom institutu u Milanu.

Saponia je poznata po tome da joj je, prilikom razvoja proizvoda, potrošač i njegovi zahtjevi na prvom mjestu. Odgovor na slabiju platežnu moć koja je obilježila hrvatsko tržište proteklih godina bili su deterdženti Bioaktiv i Rubel. Njihovu snagu pranja prepoznali su brojni potrošači te su već u prvoj godini izlaska osvojili tržište.

Veoma značajan projekt za Saponiju je i linija premium brandova ‘Lifestyle’, koja je u svakom pogledu odraz našeg stremljenja izvrsnosti. Kreirana je za sve one koji vole uživati u lijepim stvarima i životu, a od života uzimaju samo najbolje. Kolekcija je inspirirana modom, ljepotom, dizajnom i interijerima, hranom i putovanjima, a u proizvode je pretočeno sve ono što je kvalitetno, lijepo, moderno i novo. Doživite naše nove, senzacionalne mirise, pretočene u liniju Lifestyle.

Dosljednost kvaliteti i inovativnosti je glavni pokretač tima Saponije, a ako se držite postavljenih vrijednosti i uporni ste, rezultat ne može izostati!

Tekst i foto: promo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Uskočite u ljeto bez masnih naslaga uz ULTRASHAPE TRETMAN LORADERM CENTRA

Sve što vam je potrebno za savršeno oblikovano…

Ilham Mestour kao najveća zvijezda Hairstyle News festivala 2018

Ekskluzivan posjet Hrvatskoj jedne od najpoznatijih svjetskih hair…

U ShoeBeDo pronađite najljepšu kolekciju Puminih pastelnih tenisica

Neodoljiva kombinacija brušene kože i svilenih vezica mami…

Savršena koža - specijalnost frakcijskog lasera u LoraDerm centru

Ožiljci, bore, pigmentacije i ostala oštećenja padaju u…

Pročitajte i:

Beauty klasici kojima se uvijek vraćamo

Svaka godina i sezona donosi nam novitete u kozmetičkoj industriji od kojih nekolicina postane i…

U novom Cosmopolitanu sve što vam treba za more!

Što vam je potrebno za dugo, toplo ljeto? Badić, naočale, japanke, sunce, more i... Cosmopolitan!…

Odmor iz snova za mamu, tatu i bebu

Ne morate se mučiti tražeći najbolje ponude za obiteljska ljetovanja - portal BookNow24 će to…

Ne propustite ljetni paket National Geographica Hrvatska po posebnoj cijeni od 39 kuna!

I ovo ljeto vaš omiljeni časopis National Geographic Hrvatska donosi ljetni paket – tri ovogodišnja…