labelko

Upoznajte svoje mališane sa Zelenkom Labelkom, koji spašava Zemlju, i zabavite se na Greencajt festivalu!

Na promociji slikovnice 'Labelko spašava Zemlju', u sklopu Greencajt festivala, poslušajte ovu zanimljivu priču i preuzmite svoju besplatnu slikovnicu, a sudjelovanjem u nagradnoj igri možete osvojiti majicu i vrećicu

U sklopu inicijative Uštedi energiju! osmišljena je i otisnuta eko-slikovnica i bojanka ‘Labelko spašava Zemlju’ koja je namijenjena uzrastu djece od 5-10 godina.

labelko

Radnja slikovnice događa se u jednoj prosječnoj četveročlanoj obitelji. Glavni likovi Dora i Labelko prolaze kroz razno razne uobičajene i svakodnevne situacije ali kroz njih Labelko uči Doru kako da se ponaša osvještenije te time štedi energiju i očuva prirodu.

Niz zanimljivih savjeta o energetskoj učinkovitosti ali i zaštiti okoliša spretno je ubačeno u priču na djeci prihvatljiv i razumljiv način. Agencija za odgoj i obrazovanje dala je pozitivnu ocjenu slikovnici, uz mišljenje da će pozitivno utjecati na ponašanja djece te doprinijeti zaštiti okoliša i povećanju energetske učinkovitosti budućih generacija.

labelko

Promocija slikovnice održati će se na Greencajt festivalu ove nedjelje 3.10. u 11 sati, Rougemarin Park u Zagrebu. Nakon čitanja slikovnice svi sudionici dobiti će po jedan primjerak ali i mogućnost dobivanja dodatnih nagrada ukoliko odgovore na postavljeno pitanje čiji odgovor se krije u pročitanoj priči.

Inače na Greencajt festivalu, koji promovira povratak prirodi i zeleni način života, moći ćete uživati u uzbudljivom kino-programu na otvorenom, green izložbi te brojnim radionicama i koncertima. Uz izložbenu zonu, na kojoj će se predstaviti zeleni inovatori, umjetnost s potpisom zelenih entuzijasta kao i uzbudljivi dokumentarni filmovi, upoznat ćete se i sa svakodnevnim aktualnim održivim temama i kreativnim rješenjima koja nas okružuju.

Navratite sa svojom djecom na veselo druženje!

Tekst: Promo
Foto: Promo

Tagovi:

Pročitajte i:

cover

EKSKLUZIVNO: Novi broj Storyja donosi intervju s omiljenim članom žirija showa 'MasterChef' Melkiorom Bašićem

Novi broj Storyja donosi i brojne lifestyle teme o modi, ljepoti, novim trendovima u svijetu…

Debela Barbara

Zajedno za zaštitu morskog života

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj proteklog je vikenda organiziralo akciju čišćenja uvale Duboka na otoku…

storybook

Zašto je jesen ljepša uz StoryBOOK?

U novome broju StoryBooka očekuju vas mnoge zanimljive teme, a upoznat ćete i opus umjetnika…

NGM

Ne propustite ‘električni’ listopadski broj National Geographica Hrvatska!

Novi broj ponajboljeg popularnoznanstvenog časopisa na svijetu je na kioscima od 9.listopada, a u njemu…